2777
2789
عنوان

خیلی رو داره والا

107 بازدید | 9 پست

یه پسر عموی بی کار خیلی لاشی دارم که فکر کنم فقط با پیرزنای محل نبوده باهاش هم خیلی رفت و آمد نداریم... یعنی میشه گفت اصلا رفت و آمد نداریم.

بعد این چند وقته از اینستا من هر چیزی استوری میزارم جواب میده مثلا میگه مبارکه عیدتون مبارک و از این جور چرت و پرتا... بعد دفعه آخر من براش نوشتم مرسی. این نقطه هم به نشونه سرد بودن گذاشتم بعد لایکش کرد یعنی سنگ پا انقدر رو نداره این دارهههه 

بعد امروز برای استوریم که برای پدرم گذاشته بودم برای روز مهندس نوشته مبارک باشه دختر عمو جان چی بگم بهش به نظرتون ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون پسر عمو

نه دیگه اونجوری خیلی رو میدم بهش هوا برش میداره فکر میکنه میخوام هم کاری کنم... چون خانواده ما انقدر طبیعی نیستن که پسر عمویی بخواد اینجوری بگه 

نه دیگه اونجوری خیلی رو میدم بهش هوا برش میداره فکر میکنه میخوام هم کاری کنم... چون خانواده ما انقدر ...

ممنون 😂😂

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بگو خواهش.

حتی خواهش میکنم هم نگو یه هفته استوری نزار بعد بلاکش کن نتونه پیام بده.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️