2777
2789

چرا اول زندگی همه توقع دارن که جهیزیه کامل باشه، خونه فراهم باشه، درآمد بالا باشه و...

قدیم زن و شوهر زندگی رو باهم میساختن. از صفر شروع میکردن و بعد از چند سال یواش یواش سطح رفاه زندگیشون بالاتر میرفت. ولی الان از کوچکترین وسیله تا بزرگترین وسیله و خیلی از وسایلی که در طول زندگی شاید اصلا استفاده نشه رو همون اول زندگی با هزینه بسیار زیاد تهیه میکنن. متأسفانه خیلی از زندگیها هم الان دوام چندانی نداره ممکنه بعد از دو، سه سال جدا بشن.

یه فرهنگ کاملا اشتباهه. اگه زن و شوهر خودشون وسیله ها رو میخریدن خیلی لذت بیشتری داره و قدرش رو میدونن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون الان از صفر شروع کردن بعداز ده سال  به یک هم نمیرسونه چه برسه به خونه و زندگی و وسایل….. مگر اینکه ارث و میراثی بهشون برسه تکون بخورن مگرنه الان مثل قدیم نمیشه از صفر ساخت به همه چیز رسید

انقدر که مردم سرشون تو زندگی همه...من آشنامون که جهاز چیده بود،جاریش اومده بود همه سوراخ سنبه های آشپز خونه شو نگاه میکرد که چی خریده چی نخریده ...چه مارکی خریده....بعضیا شعور ندارن

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

حالا شما که نه عروس هستی نه پدر عروس که حرص جهیزیه میخوری کسی ازت انتظار جهیزیه نداره

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

اتفاقا به نظرم قدیم اکثرا خونه داشتن همون اول کار درآمد ها هم به خرج زندگی میخورد و تناسب داشت . خونواده دختر هم یه جهیزیه ای می‌تونستن بخرن. اینقدر هم توقع جهیزیه زیاد و شاغل بودن دختر نبود 

برعکس حالا هم توفع جهیزیه زیاد هم دختر شاغل هم بابای دختر پولدار دارن . اما پسرا اکثرا دیگه نمیتونن خونه بگیرن که حق هم دارند 

اتفاقا به نظرم قدیم اکثرا خونه داشتن همون اول کار درآمد ها هم به خرج زندگی میخورد و تناسب داشت . خون ...

خونه نداشتن.اکثرا تو یکی دو تا اتاق زندگی میکردن

مادر من 5سال خونه پدربزرگم تو یه اتاق زندگی کرد تا خودشون صاحب خونه شدن .5سال سخت گذشت ولی خب تحمل کرد

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...