2777
2789
عنوان

چرا اول زندگی جهیزیه باید کامل باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 48 پست

من اول زندگیم جهیزیم کامل بود ولی خونه نداشتم شوهرم شغل نداشت سربازیم نرفته بود بعد عروسی رفت سربازی بعدشم امریه شد بعدشم تو همون اداره خودشون جذب شد بعد چهار سال خونه خریدیم نزدیک خونه پدرمم تو یه شهر دیگه خونه میسازیم خداروشکر هزاران بار شکر من و شوهرم زیر صفر بودیم الان چون با هم همه چیزو ساختیم خیلی بیشتر قدر همو میدونیم

خونه نداشتن.اکثرا تو یکی دو تا اتاق زندگی میکردنمادر من 5سال خونه پدربزرگم تو یه اتاق زندگی کرد تا خ ...

ببین ولی اکثرا داشتن دیگه پسرا چندسال کار میکردم راحت میخریدن. قبول دارم یه سری هم نداشتن . ولی نسبت به حالا خیلی راحت تر میشد خرید . الان چندسال کار بکنن که بتونم بخرن؟ به زور به غذا لباسشون و اجارشون میرسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ولی اکثرا داشتن دیگه پسرا چندسال کار میکردم راحت میخریدن. قبول دارم یه سری هم نداشتن . ولی نسبت ...

پول ارزش داشت!اینو قبول دارم

پدر من با پول کارگری هم برای پدرش خونه ساخت هم واسه خودش!البته خونه پدرشو زمانی که مجرد بود ساخت.

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

داداش چون ک الان نمیشه زندگی با این چص تومن ها ساخت فقط میشه نفس کشید

قدیم هم زندگیها خیلی سخت بود ولی چون اکثریت شبیه هم بودن مردم راحتتر تحمل میکردن.

ولی الان نمیتونن زندگی سخت رو تحمل کنن.

حالا شما که نه عروس هستی نه پدر عروس که حرص جهیزیه میخوری کسی ازت انتظار جهیزیه نداره

حرص جهیزیه رو نزدم. نظرم رو گفتم که فرهنگ اشتباهیه. مثل عروسی مفصل که اول زندگی باید هزینه بسیار زیادی رو فقط برای یه شب داد.

این حرفا دیگه قدیمی شده بعنوان یک پسر میگم خواستگاری رفتن ای الانیم برای یک پسر چیزی جز تحقیر نیس ...

خب سعی کن خواستگاری دختری بری که یه شناختی از خودش و خانواده اش داشته باشی.

متأسفانه خیلی خانواده ها هستن که نه خودشون و نه بچه هاشون تربیت و ادب درستی ندارن.

الان برای یه زندگی عادی که پسر هیچی غیر از حقوقش نداره که اون حقوقه حداقل باید بیست تومن باشه دختر هم بره سرکار 

پدر عروس جهزیه پدر داماد خونه و عروسی فراهم کنه

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

خب شرایطتون چیه که انقدر نگرانیخیلی وقتا شرایط پسرا بد نیست خودشون خودشون رو پایین میبینن و اعتماد ب ...

نه نگران نیستم. فقط خواستم در این مورد نظر بدم که فرهنگ اشتباهیه.

خب سعی کن خواستگاری دختری بری که یه شناختی از خودش و خانواده اش داشته باشی.متأسفانه خیلی خانواده ها ...

بنظر من کل پسرهای مجرد تو ایران باید به ازدواج با دختر اونور آبی فکر کنه 

پسر همسایمون زنش ترکیه ای ، پسره هیچی نداره ، دختره با همچیزش ساخته

مرد

نه نگران نیستم. فقط خواستم در این مورد نظر بدم که فرهنگ اشتباهیه.

ولی هنوز هم دخترای خوب خانواده های اصیل هستن واقعا 

بالاخره اونی که قسمتت هست  هر طور شده وارده زندگی میشه 

میتونم آقایون رو درک کنم که راضی نباشن از وضعیت الان، الان دیگه کمکم همه هم رو میتونن درک کنن 

امیدوارم خوشبخت بشی آقا محمد ✨