2777
2789
عنوان

چرا اول زندگی جهیزیه باید کامل باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 48 پست
همش؟؟ برا ما یخچال و فرش و تلویزیون و لباسشویی با پسره بقیه با دختر که اونم خیلی خیلی کامل میبریم ری ...

ما برای خواهرم همه چی داده بودیم. حتی به خواهرم خونه و زمین هم دادیم.

ولی در کل همه اش با دختر نیست. مثلا دختردائیم که ازدواج کرد چندتا وسیله بزرگ رو داماد گرفت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهیزیه که با خانماس اطراف شما با آقایونه؟

سمت ما تیکه های بزرگ رو پسر میگیره

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

بنظر من کل پسرهای مجرد تو ایران باید به ازدواج با دختر اونور آبی فکر کنه پسر همسایمون زنش ترکیه ای ، ...

یه روز پشیمون میشه.....دختره رو میگم....

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

چرا پشیمون بشه

فکر میکنی چرا؟؟؟؟

بعد اینکه اسمش زندگی مشترکه....ولی ظاهرا همه اش دختر خانم داره کوتاه میاد.....بالاخره یه روزی به خودش میاد...وقتی که اون هیجان اول رابطه کم بشه

فکر میکنی چرا؟؟؟؟بعد اینکه اسمش زندگی مشترکه....ولی ظاهرا همه اش دختر خانم داره کوتاه میاد.....بالاخ ...

من منظورم از هیچی ندارع منظورم صفر مطلق که نبود منظورم اینه وضعش معمولی بود  

اگه همه ی دخترا بخوان مثل اینجا فکر کنن که دیگه هیچ 

مرد

من منظورم از هیچی ندارع منظورم صفر مطلق که نبود منظورم اینه وضعش معمولی بود اگه همه ی دخترا بخوان م ...

ولی یه چیزی بگم...من همینجا کلی تاپیک دیدم از خانما که با خیلی از شرایط همسراشون کنار اومدن...اطرافیانم هم دیدم....ولی اکثرشون با این همه گذشتی که داشتن یا خیانت دیدن یا بی احترامی ...و خوب آدم اینجوری احساس بی ارزشی میکنه...به خاطر همین این موج راه افتاده که اگه من کم بخوام و همه اش بگذرم از همه چی،پسر فکر میکنه که من ارزشمند نیستم.....فکر میکنن اینجوری قدرم بیشتر دونسته میشه....متاسفانه پسر های سرزمینمون آداب رابطه رو درست بلد نیستن...

ولی یه چیزی بگم...من همینجا کلی تاپیک دیدم از خانما که با خیلی از شرایط همسراشون کنار اومدن...اطرافی ...

من کار به این حرفا ندارم و نخواهم داشت 

کلا من بعنوان یک پسر برای خودم متاسفم و نمی‌دونم چه گناهی کردم که جایی بدنیا اومدم که انتخابم فقط محدود به همین جا میشه و به جای دیگه دسترسی ندارم 

مرد

من کار به این حرفا ندارم و نخواهم داشت کلا من بعنوان یک پسر برای خودم متاسفم و نمی‌دونم چه گناهی کرد ...

اگه منظورت اینه که ما همه برای خودمون و آرزوهای از دست رفته مون غصه میخوریم و متاسفیم....فقط شما نیستی‌‌‌‌....

من کار به این حرفا ندارم و نخواهم داشت کلا من بعنوان یک پسر برای خودم متاسفم و نمی‌دونم چه گناهی کرد ...

یه چیز دیگه اینکه...وقتی آداب رابطه رو بلد نباشی فرقی نمیکنه چه اینجا چه جای دیگه....اون رابطه تهش شکسته