hosnaqueen86 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/08 تعداد پست: 378 عنوان شروع از مهر فرهمند نیا با سالیانه چه فرقی داره 45 بازدید | 4 پست ؟؟؟ امروز | 11:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریحانهههههههه۱۹۹۸۹۹۹ عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 2162 سلام عزیزم من با شروع مهر پیش میرم، خیلی عالی تره، هم از دوازدهم درس هم دهم، ینی یک هفته دوازدهم یک هفته دهم، مطالب کامله، و تا اسفند هر سه زیست تکمیل میشه اما توی تیر اول دهم تموم میشه بعد یازدهم بعد دوازدهم تازه شروع کردی؟
hosnaqueen86 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/08 تعداد پست: 378 سلام عزیزم من با شروع مهر پیش میرم، خیلی عالی تره، هم از دوازدهم درس هم دهم، ینی یک هفته دوازدهم یک ... اره من پشت کنکورم تمام نکات سالیانه رو توی مهرم میگه؟ تا الان فکر کنم ۳ جلسه اومده با آزمون پیش میره تو مهر ؟
ریحانهههههههه۱۹۹۸۹۹۹ عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 2162 اره من پشت کنکورم تمام نکات سالیانه رو توی مهرم میگه؟ تا الان فکر کنم ۳ جلسه اومده با آزمون پیش میره ... بله همشو میگهولی خب آزمون خودت بزن، چون قلمچی خیلی سنگینه هر کسی نمیتونه بزنه، یا فصل آزمون یا موج آزمون بگیر