2777
2789
عنوان

اخلاق شوهر🫠

284 بازدید | 33 پست

مرد خوبیه اما حواسش به خونه زندگیمون نیست. چیزی خراب شه درستش نمیکنه و اصلا براش اهمیتی نداره. صدبار باید بگم تا چیزیکه خراب شده و اتفاقا زیاد ازش استفاده میکنم رو ببره درست کنن. واقعا حس بدی پیدا میکنم. چیکار کنم این اخلاقشو بذاره کنار؟ باباش هم همین طوریه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی باباش سالهاس تغییر نکرده شوهر شما هم تغییر نمیکنه بعد حالا گیر نده هر کی یه جوره 

میگی مرد خوبیه اینم میشه یه دونه ایرادش ول کن سخت نگیر

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
خودت ببر بده درست کنم قرار نیست تا آخر عمر محتاج و منتظر بمونی که اون ببره درست کنه خودت یکم مستقل ت ...

من نمیتونم با بچه کوچیک سختمه

بعضی کارا واقعا مردونس. الان کلی برف اومده دیوار از سقف تا کف خونه نم کشیده هرچی بهش میگم هیچ کاری نمیکنه

وقتی باباش سالهاس تغییر نکرده شوهر شما هم تغییر نمیکنه بعد حالا گیر نده هر کی یه جوره میگی مرد خوبیه ...

نمیشه‌ گیر ندم ولی هرچی بگمم فرقی به حالش نداره

الان کلی برف اومده دیوار از سقف تا کف خونه نم ‌کشیده و هی داره بیشتر میشه. هرچی بهش میگم هیچ کاری نمیکنه. به کی بگم اخه

خونه ما وسیله هست که 10 سال خرابیاهرم کناری آبمیوه گیریم شکستههر هفته که آب میوه میگیریمیکیمون باید ...

بابام خیلی خوب بود هرچی خراب میشد سه سوته درستش می‌کرد