2777
2789
عنوان

اخلاق شوهر🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 33 پست
خونه ما وسیله هست که 10 سال خرابیاهرم کناری آبمیوه گیریم شکستههر هفته که آب میوه میگیریمیکیمون باید ...

بابام خیلی خوب بود هرچی خراب میشد سه سوته درستش می‌کرد

شیر آب گرم از دیروز خراب شده نمیتونم ظرفا رو بشورم چیکار کنم اخه🥲

از ریشه بکنش بگوووو هیچ راهی نیست.زنگ بزن بیاد خونه بگو الان دنیا اب برمیداره

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همسرم این جوریه پدرشوهرم همین جوریه بدتر تازه مادرشوهر بدبختم دنبال تعمیرکار و تعمیر چیزی بود همیشه 

من یکی دوبار میگم بعدش واقعا اعصابم نمی‌کشه ول میکنم الان در ماکروفر 2ماهه خرابه هی امروز فردا میکنه لولای در خرابه درست نمیکنه کنترل چند تا دکمش خراب شده نمیره عوض کنه 

اکه بخوام با همچین همش کل کل کنم هیچی نمیمونه ازم الان 25سالمه انقد عصبی و کم تحمل شدم 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
منم همسرم این جوریه پدرشوهرم همین جوریه بدتر تازه مادرشوهر بدبختم دنبال تعمیرکار و تعمیر چیزی بود هم ...

عزیزم عزیزم کنترل ببر درست کن از جیب مبارکش....فر هم ببر تعمیرکار بگو بره سراغش

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
عزیزم عزیزم کنترل ببر درست کن از جیب مبارکش....فر هم ببر تعمیرکار بگو بره سراغش

اجازه نمیده حتی زنگ بزنم با تعمیرکار حرف بزنم بگم 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
بگو بخدا

جان خودم

خونه قبلیم

هود داشت و...فقط وصل نبود

تا ما بلند شدیم برا مستاجر درست کرد 

الان خونه جدید باز هود نداریم

الان سه ساله 

هر روز میگم بهش

تازه خیلی بدش هم میاد 

یه مشت پرنسسعلی 

من نمیتونم با بچه کوچیک سختمهبعضی کارا واقعا مردونس. الان کلی برف اومده دیوار از سقف تا کف خونه نم ک ...

خداحفظش کنه بچتونو ولی بخدا مردم اخلاق های خیلی بدتر رو تحمل میکنم این که چیزی نیست خودتو بخاطرش اذیت نکن سعی کن بپذیرید قبول کنی پیش خودت که انتخاب همینه و با تموم اخلاق های بدش بپذیری یه روش دیگه رو امتحان کن مثلاً یه بار وقتی کاملا مطمئنی که حواسش به توسعه و داره گوش میده کاری که میخوای بهش بگو و بعدش دیگ حرفی نزن خودتو حالت قهر بگیر تا بفهمه که ناراحت شدی

اجازه نمیده حتی زنگ بزنم با تعمیرکار حرف بزنم بگم

گلم بده کسی برات زنگ بزنه داداشش پدرش .ولی اینجور نمون باید محکم باشی تو زندگیت حرفت برش داشته باشه از اول جونیت با احترام و قدرت حرفات بزن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

اگه چیزی خراب شد و شما چند بار گفتی درست نکرد خیلی تا محسوس بگو شماره فلان تعمیر کار رو بهم میدی می‌خوام واسه تعمیر فلان چیز بهش زنگ بزنم بیاد درست کنه بعد خودش مجبور میشه انجام بده  روش خودم حتی شده شماره تعمیر کار ماشینم خواستم

جان خودمخونه قبلیمهود داشت و...فقط وصل نبودتا ما بلند شدیم برا مستاجر درست کرد الان خونه جدید باز هو ...

باید خودت دست بکار بشی اون اب میوه گیر اتفاقی بلایی سرش بیار یا بسوزونش یا بده بچه ها خردش کنن بطور اتفاقی ...من ادم بدی نیستم دلسوز زندگیمم ولی ی جاهایی لازمه بد بود تا مرد احساس مسئولیت کنه خرج کنه بفهمه زنش لازم داره امکانات

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
گلم بده کسی برات زنگ بزنه داداشش پدرش .ولی اینجور نمون باید محکم باشی تو زندگیت حرفت برش داشته باشه ...

بابام اومده بودن خونمون میخواست ببره بده برام درست کنن نذاشت گفت خودم میبرم الان2ماه میگذره منم مغزمو دیگه نمی‌کشه سر هرچی باهاش بحث کنم تهش به دعوا میکشه 25سالمه ولی انگار40سالمه از نظر روحی و اعصاب

[QUOTE=373120410]بابام اومده بودن خونمون میخواست ببره بده برام درست کنن نذاشت گفت خودم میبرم الان2ماه میگذره منم مغزم ...[

باهاش بحث نکن...خودت زن غر غرو نشون نده با سیاست...بزو جلو توی پیامم چرا اسمی از خانواده ت نیوردم چون مردا مغرورن و پرو فکر میکنن منته نه کمک...این بار هرکار خواستی بکنی از خانواده خودش مایه بزار برای هرچیزی...خودت حرص بدی چی درست میشه..

هیچ وقت ب گذشته برنگرد