2777
2789

بالاخره بعد از ۱۶سال با تی وی اف باردار شدم و  زایمان کردم 

بچم رفت تو دستگاه ۶روز خووم هلاک شدم بالاسرش با خستگی زیاد اومدیم خونه از همون روز که اومدم هرشب مادر شوهرم با یکی هماهنگ میکنه خانوادگی پامیشن میان خونمون شام هم میمونن چشام داره کور میشه کمرم میشکنه 

بچم از سروصدا نمیتونه بخوابه کلافه میشه 

شوهرم ویروس گرفته اسهال استفراغ رفته دکتر گفته نوزاد داریم گفته نباید پیش نوزاد باشی

گفتم برو خونه بابات یه اتاق جدا بدن بهت تا ویروس از بدنت بره من کشش ندارم بچه باز بستری بشه 

مادرشوهرم زنگ زده من که مریضم نمیتونم کار کنم خواهرشوهرتو میعرستم اونجا باشه 

اونم ۲روز پیشم بود وقتی خونمون کسیه استرس دارم نکنه بچه از دستش بیفته یا خفه شه نمیتونم بخوابم از اون بدتر ترسیدم اونم الوده باشه

گفتم ما همه مون دور هم بودیم چند شب احتمالا یکی از شماها هم گرفته هنوز معلوم نمیشه هرچی دور بچه کم ادم باشه سالم تره فعلا تا ویروس بره  بهش برخورد قط کرد

روز بعد همسایه مون اومد  در خونمون گفت مادرشوهرت زنگ زده گفته برو خونه عروسم نه میزارن بخوابم نه ارامش داشته باشم 😭😭😭خیلی خسته ام 

همسایمون مدیر ساهختمونم هست شوهرم اومد وسابل ببره به شوهرم گفت چند روره این اسانسور پر مبشه از فامیلای شما خالی میشه دیدن زایو که انقد انقد نمیان از ساعت ۵میان تا ۱شب از خونتون میرن خلاصه کلی نصیحت کرد بعد رفت 

شوهرم زنگ زد به مادرش گفت یه کاری کردی که روی همسایه رو به من باز کردی اومده تو خونم منو نصیحت میکنه

اونم نتراحت شد قط کرد 

الانم بهمون زنگ نمیزنن و خلاصه قهر 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

عجب نفهمیه 

درک ندار زن زائو حال جسمی و روحی خوشی نداره نباید دورش شلوغ باشه

خودش ک میاد مهمونم دعوت میکنه

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش ما هم داشتیم این دوران

من که انقدر به خوردم آت و آشغال میدادن  هرشب از لرز بندری میرفتم

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

منم باردارم و ماه آخر از الان استرس دارم هی بیان ....فقط این وسط مواظب بخیه هات باش عفونت نکنه یا باز نشه چون معلومه تحرکت زیاده این همه مهمون میاد و می‌ره .....تا میتونی استراحت داشته باش ی بدنت برس ک خدایی نکرده عوارض این روزا رو چند سال دیگه نبینی

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

عزیزم بعد از ۱۶ سال ذوق بچه تونو دارن و یعنی میخوان هواتونو داشته باشن نمیدونن شما اذیتی . همینجا خیلیا میان میگن مادرشوهرم بعد از زایمان هیچ سراغمون نگرفت و کمکم نکرد . اگر میتونی بگو میرم خونه مامانم. حتی اگه نرفتی هم بهشون بگو تا خیالشون راحت بشه و نخوان زود زود بیان پیشت 

پدرمو دراوردن که بچم شیرخشکی شده 

چون تو دستگاه بود نمیگرفت سینه مو ۳روز از گرسنگی جیغ میزد اخر دکتر براش شیرخشک تجویز کرد دادیم اروم شد دیگه سینه مو نگرفت 

ادم میفرسته برین سبنه رو بزارین دهن بچه 

نزارین شیرخشک بده

بچه انقد باید گسنه بمونه تا سینه رو بگیره

شده خون بزنه از سینه بیرون باید بده به بچه

خسته شدم از نصیحت 

هیچکس دلش واسم نمیسوزه 😭😭

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

کاش میرفتی خونه مامانت

اونجا دیگه نمیتونستن بیان

و در نهایت خداروشکر ک قهر کرد

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

پدرمو دراوردن که بچم شیرخشکی شده چون تو دستگاه بود نمیگرفت سینه مو ۳روز از گرسنگی جیغ میزد اخر دکتر ...

معلومه ک دلشون نمیسوزه واقعا انتظار دلسوزی داری

همون اول دو بار اخم میکردی روش میپریدی بهش قهر میکرد تا ی عمر راحت بودی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس