2777
2789
عنوان

من تازه زایمان کردم مادرشوهرم پدرمو دراورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 48 پست

وقتی مهمون میاد بچه رو بگیر دستت

کارو بده بقیه انجام بدن

بچه رو به کسی نسپار که دلت هم بمونه پیشش

الانم که نیستن بهتر

به خودت و بچه برس

الحمدلله شعور همسرت رسید و قبول کرد

عجب ادمیه  بهتر قهر باشه هیچی مهمتر از سلامتی خودت بچه ات نیست من که به همه گفتم ما رسم نداریم تا چله خونه کسی که زایمان کرده بریم همون روز که از بیمارستان اومدم خواهر شوهرها اومدن یه چایی شیرینی خوردن خداحافظ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باردارم و ماه آخر از الان استرس دارم هی بیان ....فقط این وسط مواظب بخیه هات باش عفونت نکنه یا با ...

طببعی بوده زایمانم

میان میگن تو کار نکن 

مگه میشه اونهمه ادم خونه ت باشه از جات بلند نشی

کمرم صاف نمیشه دیگه 

الانم که رفتن با بی محلی

خیلی نمک نشناسن بخدا

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

مقصر خودتی عزیزم

این ی واقعیته ک خودت داری خودتو اذیت میکنی و تمام

مجبور نیستی میان دورو برت پاشی خودتو بکشی و شام و...

اگه همیشه هم پامیشی کاراتو میکنی یکی میاد باید بشینی و ی لیوان آب هم ک میخوای بگی برات بیارن

بعد تو پامیشی شام درست میکنی

من حرفی دیگه واسه گفتن ندارم

پدرمو دراوردن که بچم شیرخشکی شده چون تو دستگاه بود نمیگرفت سینه مو ۳روز از گرسنگی جیغ میزد اخر دکتر ...

عزیزم ببخشیداینومیگم سعی کن سینه روبهش بدی خودت خیلی راحتترمیشی بچه منم تا۶ ماهگی هم شیرخودموخوردهم شیرخشک شیرم‌کم‌بودگرسنه میموند

پدرمو دراوردن که بچم شیرخشکی شده چون تو دستگاه بود نمیگرفت سینه مو ۳روز از گرسنگی جیغ میزد اخر دکتر ...

عزیزم چقدر سخت

تلفن خونه رو دربیار موبایلم خاموش کن 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مقصر خودتی عزیزماین ی واقعیته ک خودت داری خودتو اذیت میکنی و تماممجبور نیستی میان دورو برت پاشی خودت ...

بله دقیقاهمینه نبایدازجاش بلندبشه ولی ماشرایطونمیدونیم شاید این کاروکنه کل زندگیش بره زیردستشون

کاش میرفتی خونه مامانتاونجا دیگه نمیتونستن بیانو در نهایت خداروشکر ک قهر کرد

خونه مادرم شهرستان خیلی دوریه 

مادرم پاش شکسته گچ کردن نتونست بیاد سرماهم خورده گفتم نیا مادرمن 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
یاد سریال پایتخت افتادم هما شورای شهر شده بود غش کرده بود بااون حالش کل علی آباد توخونشون جمع شده بو ...

هیچکی ب اندازه هما رو مخ نیست توی پایتخت😵‍💫😵‍💫

اه باز یاد کاراش افتادم 😂

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
طببعی بوده زایمانممیان میگن تو کار نکن مگه میشه اونهمه ادم خونه ت باشه از جات بلند نشیکمرم صاف نمیشه ...

عزیزم خیلی مواظب باش ...من سر زایمان اولم همین وضعیتم بود اینقد کار کردم ک ی بخیه ام باز شد و بقیش هم عفونت کرد خیلی اذیت شدم تا خوب شد ....شده ب دروغ ب شوهرت بگو ک عفونت کردی بخیه باز شده خونریزی داری بلکه شرایط رو مدیریت کنه یا حداقل جلوی مادرشو بگیره ....زن زاعو ب اداره کافی درد کشیده و روحیه و جسمی نابوده کاش اطرافیان درک کنند😔ی جوری رفتار میکنن انگار خودشون زن نیستن و تجربه زایمان و بعدش رو ندارن

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن