2777
2789
عنوان

من تازه زایمان کردم مادرشوهرم پدرمو دراورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 48 پست
میبینی چقد زندگیم نکبته😭😭تازه من نگفتم میان اینجا پدرشوهرم بهم متلک میپرونه مادرت نمیادمیگم مریضه ...

خیلیم خوبی نکبت اونان با این کاراشون مثلا بزرگترن ریش سفیدن !!!گیس سفیدن !!!!!

ول کن لذت بچه و شوهرتو ببر دیگم اینجور دستتو نکن توعسل داخل حلق نمک نشناسا ببر 

بمون واسه خودتون

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

عزیزم یادتون هست موقع سونو ان تی وزن بچتون چقدر بود؟و اینکه وزن موقع تولدش هم ممنون میشم بگیدعاخه من ...

یادم نیست

من تو غربت ازدواج کردم 

کسیو نداشتم کارامو بکنه تحرک زیاد داشتم ویار به غذای خودم داشتم کسی نبود غذا بپزه بیاره واسم 

خیلی ضعیف شده بودم 

سونو میرفتم از ترس چیزی نمیپرسیدم 

ولی میدونستم بچم ریز میشه 

الانم وزن تولدش ۲۶۰۰ بود 

ولی غصه ی وزنو من نمیخورم چون بچه های ریز زود بزرگ میشن مخصوثا که کمکی شیر خشکم بخورن 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیر بده همسایتو انشالله که قهرشون ادامه دار باشه

امان از مادرشوهر من خودم مادرشوهرم تا برگشتم از خونه مامانم فوری مهمون دعوت کرد منم شکمم هنوز درد میکرد گفتم مامانم بیاد کمکم تا فهمید به مامانم گفتم فوری زنگ زد که وای به خودم میگفتی کمکت کنم غذا بفرستم فلان کنم حالا ساعت چنده دوازده شب!تو اگه دلسوز بودی همون اول که گفتی مهمون میاد ای تعارفا میزدی😏

از این دَم و بازدَم بی ثمر...🥀💔