2777
2789
عنوان

وای منم بالاخره رانندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2074 بازدید | 62 پست
یکی دو ماهه گواهینامه گرفتم پراید دارم خودم خریدم

خوش به حالت خودت خریدی. چرا شوهرت نخرید شاغل هستی عزیزم

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش همه همینجورین. منم هول میشدم کلا گازو ترمزو اشتباه میگرفتم

از الان استرس گرفتم ووووی به نظرتون مربی مرد بگیرم یا زن کدومشون به آدم اعتماد به نفس میدن

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
از الان استرس گرفتم ووووی به نظرتون مربی مرد بگیرم یا زن کدومشون به آدم اعتماد به نفس میدن

هر کدوم که خوب آموزش بدن

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

من خیلی ساله رانندگی میکنم و اصولا دیگه خاموش نمیکنم

چند وقت پیش با دوستامون رفتیم مسافرت ، اومدم ماشین رو یکم جابجا کنم 

7-8بار خاموش کردم برای یه دنده عقب 😎

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
منم تازه راه افتادم و دقیقا حس شمارو دارم.  اولش خیلی میترسیدم از ماشین متنفر بودم بابام به زو ...

منم با همسرم میرفتم همش داد میزد

با دوستم رفتم اون یادم داد

منم میترسیدم و بدم می یومد دوستم بزور می یومد دنبالم

الان براش کادو خریدم بدم بهش

واقعا بهش مدیونم بابت این خوبیش😚

منم 4ساله گواهینامه دارم از خود تعریف نباشه همه دست فرمونمو میپسندن تا حالا هم تصادف نکردم خودم با بچم همه جا میریم منت کسی رو هم نمیکشیم😆

روزهای سخت....ازت یه آدمه دیگه ایی میسازن😌مامان رادین کوچولو(سابق)

خانوما زیاد خوب یاد نمیدن باز ادما باهم فرق دارن ولی در کل از مربی من چیزی یاد نگرفتم. با بابام و داداشم یاد گرفتم. ولی بخش بیشتر یاد گیری وقتیه که خودت تنهایی ماشینو برداری. البته تو جای خلوت و با رعایت احتیاط 

باردار نیستم.  تصمیم گرفتم مثبت باشم و انرژی های مثبت جذب کنم. همه چی به زودی رو به راه میشه . خدایا ممنونم

من مربی مرد رو به زن ترجیح میدم

روزهای سخت....ازت یه آدمه دیگه ایی میسازن😌مامان رادین کوچولو(سابق)

والي منم رفتم كلاسامو همش تموم شد پنج شنبه قبل امتحان شهري داشتم ردشدم دوباره اين هفته دارم نميدونم چكاركنم استرس نداشته باشم و قبول بشم وگرنه هيچ مشكلي ندارم تو رانندگي فقط استرسه كه ياخاموش ميكنم يانميتونم درست كارايي كه ميگه انجام بدم

💙💙

من که اصلا ماشین زیر پام خاموش نمیشه 

یه راه کار هست میگم 

شوهرم یکم تعجبیده ولی نگفتم چکار میکنم 

ولی به شما خانمای عزیز میگم 

باید همیشه پاتون روی کلاچ ماشین باشه خیلی محسوس تا خواست خاموش بشه فشار میارین

مخصوصا پشت چراغ قرمز

و موقع پارک و ....

😂😂😂😂

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

من مربیم زن بود عالی بود ،،دوازده سال گذشته ،،،،هنوز  فراموشش نکردم ،،،واقعا لطف بزرگی در حقم کرد ،،با مهربونی و ارامش همه چیرو بهم تعلیم داد

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
من که اصلا ماشین زیر پام خاموش نمیشه  یه راه کار هست میگم  شوهرم یکم تعجبیده ولی نگفتم چ ...

اخه عزيزم خاموش كردن ماشين واسه اينه كه پامونو يهو ازروي كلاج برميداريم براي اينه كه خاموش ميشه 

💙💙