2777
2789
سالهاست سعی می کنم به خاطر بچه هام قوی باشم سالهاست برای خودم خرید نکردم فقط برای بچه هام بود چند رو ...

ادامه بده من خودم شاغلم به خاطر بچه هام الان خرجشون میکنم عزیزم.... باید ادامه بدیم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه حرمت داره . وقتی ادم وارد ی خونه میشه یعنی وارد حریم اونا شده.هم باید احترام بزاره هم احترام بب ...

آره عزیزم 

الان منم دفعه دیگه همچین چیزی ببینم حتما اینجوری میگم بهشون دیگه نمیزارم بی جواب بمونه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نینی سایتیا همه تنبل شلخته ان 😂😂😂

چرا؟؟؟چون از فضولی و دخالت توی زندگی دیگران یا بهتر بگم از تاپیکت حمایت نکردند؟؟؟چون بهت فهموندن کارت اشتباهه؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
من خانومای شاغلو نگفتم اونا حق دارن ولی زنیکه از صبح تا شب تو خونس حداقل کارای خونش نباید بمونه ربطی ...

همه حق دارن 

مگه زن خانه دار ادم نیس؟دلش میخواد یه روز کار نکنه استراحت کنه اخه به بقیه چه مربوط؟؟؟

مرد جماعت ۸ الی ۱۰ ساعت میره سرکار بقیه ی روز استراحته تعطیلات و اخر هفته ام که فقط داره خستگی در میکنه بعد خانم خانه دار یا شاغلی که دائم مشغوله حق استراحت نداره؟

[QUOTE=373080223]به نظرم حرفاتون ربطی نداشت به موضوع تاپیک الان اکثرا شاغل هستن خانوما الان دیگه ز ...

شما یا ایران نیستی یا نفست از جای گرم درمیاد

پس انداز؟اونم فقط با کار کردن مرد؟؟؟متاسفانه توی این سرزمین قشر کارگر و کارمند حتی اگه بیشترین ارامش رو داشته باشن بازم تفاوتی توی حقوقشون نداره 

من خانومای شاغلو نگفتم اونا حق دارن ولی زنیکه از صبح تا شب تو خونس حداقل کارای خونش نباید بمونه ربطی ...

همه مثل هم نیستن 

توان و قدرت آدما هم مثل هم نیست 

سبک زندگی هم همینطور 

قرار نیست چون تو ظرف تو سینک نمیمونه بقیه هم همینجوری باشن 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

[QUOTE=373080223]به نظرم حرفاتون ربطی نداشت به موضوع تاپیک الان اکثرا شاغل هستن خانوما الان دیگه ز ...

الان خیلی ها حقوقشون نهایت ۱۵ باشه 

اونوقت ۸ تومن ده تومن می‌ره برای کرایه خونه کمه کم ۵ تومن کرایه خونه باید بدن 

کدوم پس انداز 

ما خودمون حقوقمون ۲۰ تومنه تقریبا مستاجر هم نیستیم یه قرون پس انداز هم نمیشه 

هیچ خرج اضافه ای هم نداریم به آخر ماه هم نمیرسونیم 

مثل اینکه تو جامعه نیستی و از مخارج اطلاع نداری 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

یه بار نامزد بودم بعد برادرشوهرم سرزده اومد خونه مامانمینا(از شهرستان سرزده اومده بود شهرمون زیارت) ...

میگفتین منم رفتم جایی که تمیز نبوده ولی دیدم من که نمیخوام براشون تمیز کنم پس به من ارتباطی نداره 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
خوش خدمتی میکنم بله شماها همینجور تنبل هستین که شوهراتون خیانت میکنن

😂😂😂اگه کلفتی نکردن باعث خیانته اشکال نداره ترجیح میدم خانوم باشم مادرم حمال نزاییده همینکه ترس از خیانت شوهرمو ندارم باجی هم نمیدم ازین بابت برام کافیه