2777
2789

به تو چه.......

سرزده میری خونه‌ی مردم ، بعد ازشون ایراد میگیری؟

تازه طرف بچه کوچیک داره ، منم که مادر نیستم میدونم یه بچه چقدر مسئولیت داره و رسیدگی بهش آدم و خسته میکنه.

یه خورده بقیه را درک کنید و سرتون تو زندگی خودتون باشه‌🙏🏻

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نگفتم به من ربط داره یا نداره من بهرحال رفتم دیدم بعنوان یه زن شلخته میبینمش

پس مشکل از دید شماست 

مگه هر کی ظرفای شبش رو نشوره شلخته اس؟برای خیلی از ماها ممکنه پیش بیاد شب حوصله نداشته باشیم ظرف بشوریم تازه اون خانم بچه ی کوچیک هم داره 

بعدم تمیز بودن یا نبودن دیگران تا وقتی ازاری برای ما نداشته باشه واقعا به ما ربطی نداره

دیدم اطرافم کسانی رو که کمتر خونه رو تمیز میکنن ولی مرتب بیرون میاند،اراسته هستند،و وقتی مهمون قراره بیاد به احترامش خونه رو تمیز میکنن پس اینکه مواقع دیگه چکار میکنن ربطی به ما نداره 

شما بهتره این باریک بینی و دقیق شدن رو صرف یه کاری کنی که سودی برات داشته باشه 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
شاید شب قبل بچه ش کلی گریه کرده، عروسک نیست که بذارش گوشه دیوار بره ظرفای شبش رو بشوره

بچه های منم تا یک سالگی کولیک داشتن تا خود صبح نمی خوابیدن و گریه می کردن تازه بعد هفت هشت می خوابیدن

ده صبح سر زده مثل...خخخیبار رفتیم ی جا مهمونی جمعه شام بود.راهشم دور بود.فرداش که شنبه بود خواهر میز ...

والا من مامانمم میخواد بیاد خونم زنگ میزنه بهم مردم چقد پررو شدن 

من بودم کلا در و براش باز نمیکردم😌

خدایا شکرت😍

خب آدم نمیتونه همیشه مرتب و اتو کشیده باشه خودت زن هستی درک کن حالا اگه من باشم نگا نمیکنم جاریه یا خواهر شوهر یا خواهر خودم میرم بهش کمک میکنم 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
شاید شب قبل بچه ش کلی گریه کرده، عروسک نیست که بذارش گوشه دیوار بره ظرفای شبش رو بشوره

حالا اینکه بچه کوچیک داشته ولی نداشته باشه هم دیگه به جاری آدم ربط نداره بیاد نظر بده واسه تمیزی آدم تا سطل آشغال خونه رو هم چک کنه

خدایا شکرت😍

تو مثل جاری بزرگه ی منی حرف درآر و خود بزرگ بین یکم رو اخلاقت کار کن عزیزم 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
فکر کردید همه ما خوبیم فقط داریم حفظ ظاهر میکنیم تو اطرافمون چی نرمال هست که مرد زندگیمون باشه.... و ...

سالهاست سعی می کنم به خاطر بچه هام قوی باشم سالهاست برای خودم خرید نکردم فقط برای بچه هام بود چند روز پیش عروسی خواهرم بود دلم گرفت از بدبختی خودم ،شوهرم معتاده چند روز پیش زنگ زدم کمپ بردنش دیگه بریدم خستم