2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی وقتاچیزی نیس این همیشه همینجوریه تا حدی که برادر شوهرم میاد خونه ما به شوهرم میگه کاش زنم یکم ب ...

عزیزم واقعا متاسفم برات 

عوض اینکه پشته جاریت باشی پشته هم جنس خودت باشی برمیداری اینجوری میگی؟! همونجا نمیشد به برادر شوهرت بگی زنت بچه کوچیک داره نمیرسه کاش یکم خودت کمکش کنی کاش یکم درکش کنی..... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اره پاشم با گلاب میشورم چون از گل نازکتر بهم نگفته هرجایی هوامو داشته باید میاد خونه یه خونه مرتب یه ...

درسته ولی استثنا هم داره همیشه حاله زندگی تون خوب نیست ادم هيچوقت همیشه حالش خوب نیست.... 

درک کردن و همدلی کردن برا اینجور مواقع گذاشتن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم واقعا متاسفم برات عوض اینکه پشته جاریت باشی پشته هم جنس خودت باشی برمیداری اینجوری میگی؟! همون ...

اینا خونه خراب  کنن.

ما ی دوست خانوادگی داشتیم .یبار اومدن خونمون سر شام اقاهه به خانمش گفت یاد بگیر غذا و دست پخت و.

مادرم گفت دیگه حق ندارید بیاید خونمون.چون حرمت زنتو نگه نداشتی

اینا خونه خراب کنن.ما ی دوست خانوادگی داشتیم .یبار اومدن خونمون سر شام اقاهه به خانمش گفت یاد بگیر ...

اوف چه مامان خفنی داری ایول بهش

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
اولا که رفتم بچشو نگه دارم میخواست بره وقت دکتر داشت بعدم ساعت ۱۰ صبح من همه کارامو کردم نهارم روگاز ...

خب عزیزم شما این مدلی هستی دلیل نمیشه بقیه هم مثل شما باشن،من نمیتونم شب ظرف بشورم ترجیح میدم با بچم و شوهرم سه تایی بازی کنیم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
زنده باشی.مامانم میگه اونی ک اینطوری میگه ممکنه بنده خدا زنش فکر بد کنه و حرمت دوستی از بین بره

آفرین بهشون.

وقتی یه مردی حالا شایدم به دید خواهری یه زن رو تحسین میکنه، تحت تاثیر حرف اون زن هم قرار می گیره.

شخصا تو این موقعیتا که خیلیم برام پیش اومده از خانوم طرف الکی هم شده تعریف میکنم چه اون آقا برادرم باشه چ برادرشوهر چه دوست و آشنا

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
آفرین بهشون.وقتی یه مردی حالا شایدم به دید خواهری یه زن رو تحسین میکنه، تحت تاثیر حرف اون زن هم قرار ...

واقعا همینه. افرین به تربیت شما. 

پدرم بهمون حالی کرده ک وقتی خونه کسی میریم کر و کور و لال باشیم.ببین هرگز اجازه نداریم راجع به زندگی کسی تو خونه بگیم. ی زمانی اگر کسی حتی در حد درد و دل از اختلاف با همسرش بگه بابام  میگه به ما ربطی نداره.

داشتیما.عمم با شوهرش مشکل داشتن و کتک کاری بعضا.مادرم هرچی به بابام میگفت مداخله کن باهاشون حرف بزن بابام گفت به ما ربطی نداره.زندگی شخصیشونه. دوروز دیگه ک باهم خوب شدن میان میگن تو دخالت کردی

اینا خونه خراب کنن.ما ی دوست خانوادگی داشتیم .یبار اومدن خونمون سر شام اقاهه به خانمش گفت یاد بگیر ...

افرین به مادرت