2777
2789
به نظرم حرفاتون ربطی نداشت به موضوع تاپیک الان اکثرا شاغل هستن خانوما الان دیگه زندگی جوری شده یه دس ...

من خانومای شاغلو نگفتم اونا حق دارن ولی زنیکه از صبح تا شب تو خونس حداقل کارای خونش نباید بمونه ربطی هم به بچه نداره من خودم یه ۵ ساله دارم یه نه ماهه 

[QUOTE=373080223]به نظرم حرفاتون ربطی نداشت به موضوع تاپیک  الان اکثرا شاغل هستن خانوما  الان دیگه زندگی ...[/QUOTEمن کلی میگم اتفاقا اطرافم زیاد دیدم از این شاغل ها که زندگیشون داغونه خیر سرشون یعنی شاغل هستن خب زنه بشین سر خونه زندگیت با مدیریت قناعت زندگیت بچرخون همون پول هم پس انداز میشه اگه خوب استفاده کنی مرد بیچاره هم بیاد ببینه آرامش داره خونش همون پول کوفتی زن هم جبران میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خانومای شاغلو نگفتم اونا حق دارن ولی زنیکه از صبح تا شب تو خونس حداقل کارای خونش نباید بمونه ربطی ...

اتفاقا همون سر کارایاش شاغلاش هم بدترن بمونن خونه خوبه رفتن سر کار یه بهونه دارن برا شلختگیشون

گاهی وقتاچیزی نیس این همیشه همینجوریه تا حدی که برادر شوهرم میاد خونه ما به شوهرم میگه کاش زنم یکم ب ...

واااااااااای دلم میخواد شوهرشو خفه کنم خاله زنک آشغال 

فک کن شوهر ادم بره خونه ی جاری پشت زنش حرف بزنه😬..منم اگه یه همچین شوهر عنی داشتم افسرده میشدم و به خونه و خودم نمیرسیدم

خب تو اشتباه کردی ساعت ده بدون هماهنگی رفتی خونه مردم اونم کسی که بچه کوچیک داره معلوم نیست شبش و چطوری گذرونده فکر کردی همه مثل خودت هستن برنامه زندگی شون منم دیشب بچه ام مثل چی گریه میکرد نشد ظرف بشورم اومدم شیرش دادم خودمم هم خوابم برد پس یعنی شلخته هستم چه ربطی داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
تنهاکسی که میتونه ساعت ده صبح سرزده بیادخونمون مامانمه همین وبسغیرازاین دروبازنمیکنماینم بهت بگم من ...

دقیقا... منم کسی سرزده بیاد درو باز نمیکنم قشنو معلومه کسی که سرزده میره هدفش چیه😏بعضیا واقعا بیشخصیتن که سرزده میرن

مادرشوهر من سرزده میومد درو باز نمیکردم چون وقتی میاد چشمش همه جای خونه کار میکنه یه بار اومد من یه لحظه رفتم تو حیاط دیدم بدو بدو رفته سمت اتاق خواب درشو باز کرد نگاه کرد بدو بدو برگشت نشست 🙄خونشونم نزدیکه 

ب شما مربوطه؟بچه داره شاید نتونسته طرفا شامشو بشوره

والا انگار یه ده ساله ظرف نشسته من هر وقت بچه ام آروم باشه آشپزخونه مرتب میکنم برقش خاموش میکنم میام سراغ بچه ام ولی اگه بچه ام گریه کنه میام سراغ بچه ام شوهرمم هم دعوام میکنه میگه بچه الویته نه کار خونه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

منم دیگه دل خوش ندارم

خونم خیلی داغونه 

دستو دلم نمیره جمعش کنم

تو از مشکلاته مردم چه میدونی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
مادرشوهر منم لنگه شماست بیکاره سرزده میره خونه این و اون بعد میره برا بقیه تعریف میکنه و غیبت که فلا ...

یه بار نامزد بودم بعد برادرشوهرم سرزده اومد خونه مامانمینا(از شهرستان سرزده اومده بود شهرمون زیارت) از قضا هممون مریض بودیم و یکی دوهفته خونمونو اون جور که باید تمیز نکرده بودیم بعد از اون به بعد همیشه جلوی من میگه یه بار یه جا رفتم اصلا خوشم نیومد از زندگیشون خونشونو گوه برداشته بود.. حالا خونمون اون قدر بد نبود فقط حیاط تمیز نبود و ظرفا نشسته بود