2777
2789
عنوان

نشستم پسرم آروغ برنه ولی نمیزنه چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 51 پست
از کجا بدونم گرمشه یا سردشه بخاطر زردی پتو نکشیدم روش فقط لباس نخی با دورپیج اما هوا سرده

شما نباید بذاری دمای اتاق سرد باشه حتما گرم‌نگه دار چون موقع نفس کشیدن اگه هوا سرد باشه سرمامیخوره

هوای اتاق که گرم‌باشه همون دور پیچ کافیه فقط دستاش رو حتما از زیر پتو دور پیچ و..بیرون بذار که آزاد باشه روکشش رو نکشه روی صورتش  بهترین حالت خوابیدن هم تو پهلوعه

کنارش بالش نذاریا مرتب باید چک کنی ببینی چطور خوابیده

من تا وقتی خودش بتونه دمر بشه وبرگرده دائم از خواب می‌پریدم نگاش میکردم خیلی باید مراقبش باشی خلاصه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سردش نمیشه هوای خونه نه باید گرم باشه نه سرد مبادا پتو بپیچی دورش زردی خیلی خطرناکه

بدبختی مامانم و سردشه همش میگه پتو بپیچ جلو مادرشوهرم انقد بحث مردیم شیر خودمم چون اغوز زیاد نمیذاره بدم

باید ببریش دختر خودت نشوری ها بده دست مادرت یا مادرشوهرت اصلا وقتی اوردین خونه باید میشستین به رفع ز ...

الان تاریکه خونه چراغ انداختم با گوشی حس میکنم بیشترم شده عصر ازمایشش ۱۱۰۵ با اینکه کلی شیر و شیر خشک دادیم مدفوع و ادرارم داشته