2777
2789
عنوان

نشستم پسرم آروغ برنه ولی نمیزنه چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 51 پست

بهترین راه درمان زردی اینه که زیاد شیر بدی که ادرارش زیاد بشه 

اگه شیر خودت زیاده بده بخوره خودتم گرمی نخور کاچی و این جور چیزا 

لیموشیرین خیلی عالیه زیاد بخور 

بعدم عدد زردی زیاد نیست

الحمدلله رب العالمین ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی نگفت دستگاه باید کرایه کنی زیر دستگاه بذاری؟

احتمالا زردیش بالا نبوده که دکتر نگفته 

یادمه داداشم  زردیش بالا بود دستگاه گرفتن ولی داداش اخریم زردی داشت ولی چون کم بود لازم نبود بزارن زیر‌دستگاه

نمیدونم بدنیا که اومد چهارکیلو بود حالا من چون خودم شیرم اغوز بود گف شیر خشک بده زردی بالا نره فک ...

بچه تو این سن طبیعیه،سینش رو بزار رو دستت ماساژش بده یا وقتی بیداره بلندش می‌کنی آروم بزن پشتش،اینکار باعث میشه هوای معدش خارج بشه،،،چون بچه تو این سن نفخ زیاد داره حتی با شیر خوردن هوا زیاد میخوره،اتاقی که هست سرد نباشه چون گفتی لباس زیاد تنش نیست چون از سرما هم گریه میکنه

نمیدونم بدنیا که اومد چهارکیلو بود حالا من چون خودم شیرم اغوز بود گف شیر خشک بده زردی بالا نره فک ...

قدمش مبارک باشه برات،شیر خشک گفته بدی بخاطر اینکه زیادتر بخوره و بیشتر مدفوع کنه که زردیش خارج بشه

استارتر من بعضی کامنتا رو خوندم معلوم نیس فازشون چیه از سر جهالت هر چیزی گفتن

مبادا به بچه چیزی غیر شیر بدی 

یکی داروگیاهی تجویز کرده

یکی نسخه دارویی پیچیده

یه جورم با اطمینان برات دارو‌ تجویز کردن خود دکتر برای بچه چند روزه میترسه دارو بده 

کاش بشه اینارو تعلیق کرد 

فقط مرتب آغوز و شیر خشک بده جاشو گرم نگه ندار نترس سرما نمیخوره حمامش بده حتماااا گناه داره اون گریه هاش بخاطر کثیفیه