2777
2789

بدون شکایت و نامه ای از ارگانی اگر جایی از بدن شخص کبود و زخمی باشه و فعلا نخواد شکایت کنه فقط می‌خواد گواهی بگیره که شوهرش دست بزن داره میشه بره و چطوری باید ثابت کنه که جای این کبودی ها بابت کتک های شوهرشه ؟((میشه لطفا کمک کنید خانم ها ))

اتفاقا این واسه منم سواله که میگن برو گواهی بگیر مثلا نذار شوهرت بفهمه خب پزشکی قانونی چجوری میخواد ثابت کنه کار شوهره بوده؟؟ شاید یکی رفت قهر باباش کتکش زد گفت برو از شوهرت شکایت کن بگو اون زده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا این واسه منم سواله که میگن برو گواهی بگیر مثلا نذار شوهرت بفهمه خب پزشکی قانونی چجوری میخواد ...

منم خیلی ذهنم رو درگیر کرده خواهرم فعلا قصد جدایی نداره اما می‌خواد اگر روزی  جدا شه ی مدرکی دال بر کتک هایی که شوهرش زده داشته باشه 

خب بره پزشکی قانونی خودشون روال کارو میگن حتما

گفتم اول اینجا بپرسم براش که حداقل بدونه کجا بره و‌چیکار کنه چون اولین بارشه می‌خواد ی حرکتی بزنه علیه اون بی شرف