2777
2789
عنوان

جهاز چه مدلي و چه ماركي بخرم شيكه؟

596 بازدید | 43 پست

سلام دوستان و عزيزان، من ميخام وسيله واسه جهيزيه م بخرم ولي اصلا نميدونم چه مدلي و  ماركي يا چي رو باچي ست كنم، مثلا سرويس خوابو از اين برنز ها بگيرم خوبه؟ اذيت نيس؟ يا سنگين؟ يا تم خونه چ رنگي باشه شيكه☹️ يا وسايل آشپزخونه چ ماركي

ممنون ميشم راهنمايي كنيد دوست جونا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسیله برقی مث یخچال و لباسشویی ال جی بخر 

همه راضین 

ما خونواده ال جی استفاده میکنیم کلا 

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇

هر چی خوشت میاد بگیر

بودجه و متراژ خونه هم مهمه و این که مستاجری یا خونه خودته

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
يخچال سايد بگيرم يا دو قلو؟ سايد اگه بالاي سي فوت باشه جاش كم نمياد؟ 

من تازه عروسم ۲ قلو گرفتم پر پر میشه ...نمیدونم بچه دار شدم چکار کنم

دو قلو بوش درجه ۱ شد هشت میلیون 

ساید الجی میگرفتم ۹یا۱۰تومن ..خوشحالم از انتخابم

حدود 40 تومن، به نظرتون برم گناوه بگيرم مي ارزه؟ يا مثلا بندر ديلم؟ خودم كرمانشاهم

خوب میتونی خوبشو بخری ولی برنزی گرون در میاد

جهیزیه من ۷۰ شد فک کنم یا ۶۵

اول قیمت کن 

متراژ خونت حتما در نظر داشته باش 

سعی کن بتونی هماهنگی لازم رو ایجاد کنی بین وسایلت 

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇

من چهل میلیون جهاز گرفتم ولی چون با مادر شوهرم زندگی کردم وقتی جدا شدم گرفتم همش به نظر شوهرم احترام گذاشتم الان هیچ کدوم به دلم نست بعضی ها ده میلیون میخرن انقدر جالب بعضی هشتاد اقدر مزخرفه