2777
2789
عنوان

جهاز چه مدلي و چه ماركي بخرم شيكه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 43 پست

یه کانالی تو تلگ... هست به نام ایده های ناب ، که معمولا عروس خانوما عکسای جهییزیشون را میذارن 

خیلی کانال خوبیه  میتونی ازشون ایده های خوبی بگیری.

بعضیاشون واقعا با سلیقن.

قبل از خرید تحقیق کن چطور کالای  اصل رو از تقلبی تشخیص بدی ..بعد با توجه به متراژ خونه و رنگ دیوار و کابینت رنگ مبل و لوازم برقی بزرگتو انتخاب کن ..رنگ بقیه وسایلو در تضاد یا هماهنگ با وسایل بزرگت انتخاب کن..آخرش هم اینکه سخت نگیر همش خاطره میشه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی یه چیزی که میگم بنظرمم اصللللا پولتو حروم بوفه و این چیزا نکن واقعا بی مصرفه. من خودم نخریدم. ال ...

منمدآینه شمعدون و بوفه نخریدم یه اینه شمعدون کوچولو برای هفت سین گرفتم اصلا دیگه بوفه خز شده 

عزیزاصلا دوست ندارم ماری پیشنهاد کنم خودت بری بگردی همه چیز دستت میاد اما میخوام یه تجربه در مورد یخچال بهت بگم مامانم حدود ۵ سال پیش یخچال دوقلو  بوش خرید توی این دو سال اخیر دو بار خراب و خرج اساسی

خلاصه این سری مامانم که دیگه شاکی شده بود به تعمیرکار گفت ما مثلا بوش خریدیم که خوب باشه تعمیرکار گفت یخچال فریز بوش الان حدود ۶ ساله چینیه و المانی نیست وسایل کوچیک بوش مث جاروبرقی و ... هم که حتما میدونی همه چینیه

منمدآینه شمعدون و بوفه نخریدم یه اینه شمعدون کوچولو برای هفت سین گرفتم اصلا دیگه بوفه خز شده 

اره واقعا هم زشته هم بی مصرفه. من فقط به اصرار مامانم یسری کریستال گرفتم برای پذیرایی از مهمون تو عید و این مراسما که اونم پشیمونم چون کلی پول دادم بالاسش سالی فوقش یک یا دوبار ازشون استفاده کنم

❤️ زندگی بهتر از آنیست که می پنداشتم ❤️
عزیزاصلا دوست ندارم ماری پیشنهاد کنم خودت بری بگردی همه چیز دستت میاد اما میخوام یه تجربه در مورد یخ ...

بوش که واقعا بدرد نخوره. مامان منم ظرفشوییش بوشه واقعا بده همش ظرفارو کثیف میزاره یا تاحالا چندبار خراب شده

عزیزاصلا دوست ندارم ماری پیشنهاد کنم خودت بری بگردی همه چیز دستت میاد اما میخوام یه تجربه در مورد یخ ...

واقعا یخچالش خراب شده؟ اولین باره از یخچال بوش بد شنیدم پس به نظرت دو قلو چه مارکی خوبه؟ فقط نگو الجی که کهیر میزنم

من جاروم بوشه با گارانتی بوش هست و پشتشم زده ساخت آلمان خیلیییی هم راضیم به پیشنهاد کلی ادم که از جاروشون که بوش بود راضی بودن منم هریدم خیلی دوسش دارم

واقعا یخچالش خراب شده؟ اولین باره از یخچال بوش بد شنیدم پس به نظرت دو قلو چه مارکی خوبه؟ فقط نگو الج ...

مارک های خوب خیلی زیادن عزیز کاملا به بودجه بستگی داره توی رنج قیمت های همین بوش و اینا من خودم حدود ۱۰ ساله بلومبرگ دارم و کاملا راضیم هم از ظاهرش هم کاراییش البته مال من دوقلو نیستا اما مارک های بهتر هم هست مث برندهای امریکایی مابه و ... یا یه مارک بسیار عالی آلمانی هم میله هست که من جاروبرقیش رو دارم منتها اینا قیمتاشون حداقل دو برابر برندهای بوش و سامسونگ و... هست و مردم کمتر میشناسن خیلی برند داریم اگه پول باشه البته

مارک های خوب خیلی زیادن عزیز کاملا به بودجه بستگی داره توی رنج قیمت های همین بوش و اینا من خودم حدود ...

میله عالیه من جهازمو که خریدم بعدش تازه فهمیدم تو ایرانم هست و خیلی ازینکه نخریدم پشیمون شدم