2777
2789
عنوان

جهاز چه مدلي و چه ماركي بخرم شيكه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 43 پست
يخچال سايد بگيرم يا دو قلو؟ سايد اگه بالاي سي فوت باشه جاش كم نمياد؟ 

مال من  الجی دور این دور هست 

از این چهار در ها 

راضیم از انتخابم۱۳ تومن شد 

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇
مال من  الجی دور این دور هست  از این چهار در ها  راضیم از انتخابم۱۳ تومن شد

البته بانه بری ۹ تومنه 

مامانم بعدا فهنید😊😊😊لباسشویی ظرفشویی گاز سرویس چینی و خیلی چیزای دیگ از بانه خریدیم

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما دوقلو بگیر ساید عمیقه و دسترسیش کم جا به جاییش هم هزینه بر و سخته دو قلو رو میندلزی تو آسانسور یخچال فریزرت ضربه نمیخوره من دوقلو بوش و بلومبرگ رو دوست دلرم یخچالم الجی بود از سال اول شروع کرد اذیت کردن اندازه پولش خرج تعمیرش کردم جارو اگه مینونی بوش بخر لباسشویی الجی خیلی خوبه تم خونه هم خاکستری و آبی شیکه خاکستری و زرد هم همینطور تختتو شرکتی چیز خوب بگیر کارگاهی ها اکثرا خوب نیستن نهار خوری هم اگه خونه ات بزرگه ۶نفره به بالا بخر اگه کوچیکه یه ست شیک دو نفره بخر دیگه..... تلوزیون اگه میتونی۴۲ به بالا سامسونگ بخر نگی خیلی اورد نیدم عا من جهازم ساده بود بعد تو زندگی عوضشون کردم ۴۰ تومن هم عالیه بیخودم یه کوه کاسه بشقاب و قابلمه نگیر یه ست چدن بگیر چینی ۱۸ نفره یه دست ۶ نفره هم آرکوپال

بهتره ببینی از چه رنگی خوشت میاد که بعد از یه مدت دلتو نزنه بعدم لوازم خونه هر مارکی یه چیزیش خوبه ال جی ظرفشوییش اصلا خوب نیست ولی ماکروفش عالیه بعدم متراژ خونه واینکه اگه مستاجر باشین وسیله ها تو هر خونه ای جا بشه مهمه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

ساید سامسونگ مدل روسو عالیه. خییییلی جاداره   کلا تو همه ی سایدا از همه جادارتره تا اونجایی که من دیدم و مقایسه کردم. برا خودم که گرفتم و واقعا راضیم. ماکروفر و ماشین لباسشویی و ظرفشوییم سامسونگه و راضیم. ولی وسایل برقی کوچیک مثل ابمیوه گیری یا جاروبرقی و شارژی پارس خزر گرفتم که امقدر عالی بود و راضی هستم به همه پیشنهاد میدم. قیمتشم واقعا مناسبه. 

❤️ زندگی بهتر از آنیست که می پنداشتم ❤️

ببین وسایل برقی کوچیک گنوسونیک خوبه بزرگال الجی و بوش من تو این چند ماه سر خونمم راضیم تخت و این چیزا ساده بگیر که از مد نیفته زود دلتم نزنه 

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی

عزیزم لوازم برقی اشپزخونه مثه غذاساز و چرخ گوشت و پلوپز و سماور چه مارکایی میخوای بخری؟ من نمیدونم چی خوبه

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

ساید و دوقلو واقعا فرقی نداره برو تو مغازه ها ببین از کدومش خوشت میاد 

کاملا به سبک زندگیت بستگی داره گلم فریزر دوقلو بزرگتره اگه خیلی اهل فریز کردن باشی شاید دوقلو بهتر باشه فقط دقت کن که دوقلو توی آشپزخونه فضای بیشتری هم میگیره پس کاملا به خونه اینده ات بستگی داره  مارکش هم فقط و فقط به پولت بستگی داره یخچال فریزر ۱۰۰ ملبونی هم داریم فقط به سبک خودت جهاز بخر نه سلیقه دیگران 

من خودم اصلا دوست ندارم واسه برداشتن چیزی از توی یخچال خم بشم چون ادم دائم با یخچال کار داره از طرفی زیاد اهل فریز کردن هم نیستم واسه همین سراغ هیچکدوم نرفتم و از اینایی که بالاش یخچال و پایینش فریزره خریدم کاری هم به مد نداشتم 

خوشبخت بشی عزیزم

یخچالت خوب بگیر ماشین لباس شویی خوب ولی بقیه ساده بگیر تخت و مبل چون زود زده میش میخوای عوض کنی مثل بده ال بخر من سلطنتی خریدم خیلی پشیمونم الان پدر شوهر مهربون پول مبل و فرش داد بقیه با خودم بود بعد میگم ولش من که پول ندادم

سرویس خوابم بنظرم چوب خیلی خوشگلتره. برا من چوب بود از برند فیلون خریدم و واقعا جنسش عالیه ولی خوب یه مقدار گرونه ولی ارزش داره. سرویس چینیم زرین گرفتم، آرکوپالم لومینارک ولی مشکلش اینه تو ماشین میزاری بعد از یه مدت طرحش کمرنگ میشه. کلا چقدر میخوای هزینه کنی ؟ 

ولی یه چیزی که میگم بنظرمم اصللللا پولتو حروم بوفه و این چیزا نکن واقعا بی مصرفه. من خودم نخریدم. البته من خونم اصلا سنتی نیست و بهشم نمیومد من حتی به اصرار خانواده ها هم کار نداشتم و اینه شمعدون و بوفه و اینا نخریدم