2777
2789
عنوان

خداااااا دلم بچه میخوااااااد

2054 بازدید | 160 پست

خسته شدم دیگه هر راهی رفتیم نشد.پنج سال شده انگار 50 سال گذشته. خیلی سخته. کاش یجوری ازیجا واسم بچه پیدا میشد.چرا خدا نذاشت مادر بشم. چقدر انتظار.... 

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه راهی رو امتحان کردین؟؟😞😞

مرکز رویان هم رفتین؟؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من اصفهانم پیش بهترین دکتر. دیگه از هرچی دارو حالم به هم میخوره. افسردگی گرفتم هر روز کارم گریه

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

وووووواااااای منم خسته شدم هفت سال شد آی وی اف هم جواب نداد یدونه هم که حامله شدم سقط شد خستم از این زندگی از فک دکتر و دوا درمونو بچه خستم منم 😭😭😭دلم دیگه هیچی نمیخواد هیچی خوشحالم نمیکنه

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤
وووووواااااای منم خسته شدم هفت سال شد آی وی اف هم جواب نداد یدونه هم که حامله شدم سقط شد خستم از این ...

چند بار ای واف کردی نیشه بگی مشکلت چی بود

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین
ناامید نشو انشالله که زود جواب میگیری

دیگه نه دکتر میرم نه چیزی. امروز همه ازمایش و سونو وکلا پرونده ام را پاره کردم. دارو ها ریختم دور

دیگه نه دکتر میرم نه چیزی. امروز همه ازمایش و سونو وکلا پرونده ام را پاره کردم. دارو ها ریختم دور

ای وی اف کردی 

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین

احساس میکنم مردم الانم دارم تایپ میکنم دارم گریه میکنم تا کی قسمت نیس مصلحت نیس نه تنها بچه هیچ کارمون درس نمیشه خدا یه چی میدونه که خودکشی رو حروم کرده وگرنه بنده ای دیگه براش ننیموند

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤

یبار اونم با زور جنین تشکیل شد همسرم ضعیفه 

میکرو کردم نشد. میلیون میلون خرج کردم. بخاطرش مستاجر شدم. خونم ازدست رفت. شوهرم خیلی ضعیفه. خودم لوله هام پیچ دارن وتخمک کیفیت خوبی نداره.