2777
2789
عنوان

خداااااا دلم بچه میخوااااااد

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 160 پست
دیگه نه دکتر میرم نه چیزی. امروز همه ازمایش و سونو وکلا پرونده ام را پاره کردم. دارو ها ریختم دور

آخه میدونم خیلی سخته منم چند ماهیه دارو میخورم دکه تحمل ندارم .ی کم بیخیال شو خودتو سرگرم کار دیگه کن تا حال و روحت خوب بشه . وقتی حالت بد باشه و ناامید باشی فایده نداره

خدایا شکرت 
وووووواااااای منم خسته شدم هفت سال شد آی وی اف هم جواب نداد یدونه هم که حامله شدم سقط شد خستم از این ...

منم هیچی خوشحالم نمیکنم. همش توخونه ام دوس ندارم جایی برم. حوصله هیچ کسا ندارم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با رحم اجاره ای نمیشه؟

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
ان شااللله ب زودیه زود همه منتظرا باردار بشن...عزیزم ناامید نباش دکترتم ول نکن خودت مشکل داری یا شوه ...

اول شوهرم مشکل داشت. الان خودمم هستم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
احساس میکنم مردم الانم دارم تایپ میکنم دارم گریه میکنم تا کی قسمت نیس مصلحت نیس نه تنها بچه هیچ کارم ...

عزیزم یه کم صبورتر باش میدونمذخیلی سخته دلی با این فشار عصبی مشکلاتت بیشتر میشه نمیدونم چطور آروم میشی امیدوارم خدا خودش یه آرامش به دلت ویه نی نی خوب بهت عطا کنه حالا که دلت شکسته برای نی نی دار شدن منم دعا کن

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین
با رحم اجاره ای نمیشه؟

عمرا اصلا این چیزا دوست ندارم

انشالله كه خدا خودش كارت رودرست كنه. به جاي نااميدي به فرزند خوانده فكركن. به خدا خيلي هم خوبه. يكي از فاميلاي ما دو تا گرفته الانم بزرگ شدن. خيلي هم مهربونن.گاهي خدا يه روش ديگه براي درست كردن كار ادم در نظر ميگيره.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
منم هیچی خوشحالم نمیکنم. همش توخونه ام دوس ندارم جایی برم. حوصله هیچ کسا ندارم

این چه تقدیریه این چه مصلحتیه آخه ای چه عدالتیه کو ارحم الراحمین کو قاضی الحاجات گفته صدا کن منو اجابت کنم کو پس اگه مصلحتی حساب میکنه پس چرا میگه قاضی الحاجات حالا من هر چی خواستم مصلحت نیس

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤

مشکلت چیه عزیزممم؟؟؟هیچوقت از درگاه خداوند نا امید نشید ک نا امیدی بزرگترین گناه هست و بدونید ب هرچی ک فکر کنید بهش میرسید موجای منفی از خودتون دور کنید و ب چیزای مثبت فکر کنید زندگی رو برای خودتون زهر نکنید و برای خودتون زندگی کنید شاد باشین تا شادیایی بیشتری بیاد سراغتون هرچقدر غصه بخورید بیشتر غم ها رو جذب میکنید و اونا با سرعت هرچه بیشتر میان بسوی شما پس ب چیزای خکب و مثبت فکر کنید تا بیان سراغتون منم یکساله اقدامم با خودم میگم همه چی ب وقتش میشه حتما الان موقعش نیست

خدایا مامانم و همه مریضا رو شفا بده بگو آمین
عمرا اصلا این چیزا دوست ندارم

بابا فامیل ما دو بچش تو تصادف مردن

سنش بالا40 بود

رحم اجاره ای بود اما تخمك و اسپرم خودشون

سر9 ماه هم دخملشونو تحویل گرفتن

چرا دوست نداری؟

بچه خودتونه كه،خونش تو اون9 ماه یه جای دیگس

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است