2777
2789

کسی تجربه داره

خالم چدناش مث روز اول بود

گفتم چیکار کردی اینجورین اخه وقتی رفتن اون خونه چدنای گاز یه لایه چربی مث لاستیک داشتن روشون خیلی ضخیم 

گفت تو لوله بازکن گذاشتم موند

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه چدنش اصل نباشه خراب میشه

سیاه میشه ینی؟ 

اخه رنگ چدنام طوسی مانند نییت سیاهه

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

اگه چدنش اصل نباشه خراب میشه

الان خیلی از اجناس اصل نیستن 

خدا به چدنهاش رحم کنه 

استاتر اگه گذاشتی بیا بگو منم اینکارو بکنم

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

دوتا بخرم بریزم تووان خیس بدم چدنارو توش

ببین باید چدن باشن حتماااا 

چدنات از این‌گردان یا مستطیلا اگ راحت تووان  جامیشن ک بزار وان روشم لوله بازکن بریز روشم ببیند

حتمااا فضای باز بادستکش و جلو دهنتم‌ببندی

مال من مستطیلن جانمیشن تو وان

میام ی مشما زباله پهن میکنم‌چدن‌میزارم روش بعد لوله بازکن اسپری میکنم بازروش مشما میکسم‌چن ساعت میمونن

هر قسمت ک باز ببینم‌چربی مونده دوباره اسپری میکنم و رو همون قسمت مسما میزارم‌کامل تمیزمیشه سیم‌میکسم 

مث روز اول میشن

مم‌گزاشتم‌مث روز اول تمیزمیشن

چه خوب 

یه گوشه چدن بزارم اگه خراب نشد کامل بزارم میترسم جنس چدنها خوب نباشه خراب بشه

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

الان خیلی از اجناس اصل نیستن خدا به چدنهاش رحم کنه استاتر اگه گذاشتی بیا بگو منم اینکارو بکنم

نامردا منتظر آزمایش منید

رفتم دوتا خریدم حالا نمیدونم خالی بریطم یا با اب قاطی کنم