2777
2789
عنوان

عقد کردم ولی تنها تر از زمان مجردی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 89096 بازدید | 1040 پست
مشکلتون چی بودشما؟ نه تو یه منطقه زندگی می‌کنیم

سر شیطنت دیگران جداشدیم

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متوجه نشدم منظورت

یعنی بعد عیدم نمیری ک خودتو از شر این ادم خلاص کنی 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

نه والا میرم. از این بلاتکلیفی خسته شدم

افرین مصمم باش بذا گمشه 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

نه من توانایی بدرفتاری و سردی رو ندارم من آرامش میخواستم که خدا بهم نداد. ولی از آینده هم میترسم چون ...

اینم یه تیکه از زندگیه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
یعنی ی مرد تو زمان عقد هر روز به خانومش باید پیام بده و حالش بپرسه... ی مرد سالم این مدلی هست درسته؟

مردهایی که دیدم اینجورن 

باز هم باید با مشاور چک کرد چون شخصیت، اولویت و... هر فردی فرق می‌کنه

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

اسی تنها نیستی خیلیا شرایط تو رو داشتن یا دارند 

حالا تو خوبه دوماهه همش من ۵ سااااال روزگار عقد بودم تکلیفمو روشن نمی‌کردن . عقدم کردن رفتن که رفتن 

آخرش دوتا راه گذاشتن جلو پام: گفتن نه هیچ جشنی و عروسی ای گرفته خواهد شد و نه منزل مستقلی تهیه خواهیم کرد !!! گفتن همینجوری مثل بیوه ها بیا تو یکی از اتاقای خونمون زندگی کن!!! باورت میشه ؟؟؟ من خودمم هنوز باورم نمیشه که با کیا وصلت کرده بودیم اونم اقوام خیلی نزدیک!!

منم قبول نکردم و جون و جوونی و عمر با ارزشمو برداشتم فرار کردم رفتم که رفتم. 

این پنج سال خیلی خودش و خانوادش اذیتم کردن بدون دلیل فقط سپردمشون به خدا ایشالا خودش جوابشونو میده تو همین دنیا و به زودی 

از مهریه و همه حق و حقوقمم گذشتم که فقط گمشه از زندگیم بیرون بعداز پنج سال .... 

شناسنامم سفید شد و خدارو شکر الان تقریبا یک ماهه که جدا شدم 

به آرامش درونی عجیبی رسیدم . کاش زودتر از اینا تمومش کرده بودم اما بازم شکر 

مطمئن باش خدا آه دل شکستمونو ازشون میگیره اسی و مطمئن باش چنان بخت خوبی نصیبمون میشه که خودمونم حیرت میکنیم 

ایشالا عاقبت به خیر بشی و خوشبخت 

دارم سعی میکنم قوی باشم 

برای منم دعا کن 

چرا مگه خانوادت پشتت نیستن؟یا که باهاش رابطه داشتی و میترسی

خانوادم عین کوه پشتم هستن . باکره ام . فقط جرف‌مردم اذیتم میکنه.  آینده نامعلوم اذیتم میکنه ‌ از افسردگی بعد طلاق میترسم‌ . خلاصه طلاق برام زجر اوره 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
خانوادم عین کوه پشتم هستن . باکره ام . فقط جرف‌مردم اذیتم میکنه. آینده نامعلوم اذیتم میکنه ‌ از افس ...

عزیزم ازاینکه بری تو زندگی طرف خودتو یه بچم بدبخت کنی نمیترسی؟گناه اون بچه چیه،اصلا دوست داری تا اخر عمرت با بی مهری طرفت زندگی کنی،این اقا دوستت نداره وگرنه هیچوقت اینکارونمیکرد دلو بزن به دریا طلاق بگیر هیچ کس از اینده خبر نداره

اسی تنها نیستی خیلیا شرایط تو رو داشتن یا دارند حالا تو خوبه دوماهه همش من ۵ سااااال روزگار عقد بودم ...

🥺🥺 عزیزم ۵ سال چجوری تحمل کردی ‌ من تا عید هم نمیتونم تحمل کنم . خیلی در حقمون ظلم کردن خدا جوابشون رو بده . منطقه ما فرهنگ طلاق جا نیفتاده مطمئنم خیلی اذیت میشم و ممکنه اصلا موقعیت خوبی برام نیاد. من خیلی از طلاق میترسم از اینکه آدما با حرفاشون اذیتم کنن یا هیج وقت نتونم ازدواج کنم . طلاق برام سخته خیلی درداوره🫠

عزیزم ازاینکه بری تو زندگی طرف خودتو یه بچم بدبخت کنی نمیترسی؟گناه اون بچه چیه،اصلا دوست داری تا اخر ...

امشب یکی از دوستان فهمیده ازدواح کردم تبریک گفته جوابش رو ندادم . چجوری بگم عقد کردم به همین زودی دارم طلاق میگیرم😔 سختمههههه . میدونم طلاق تنها راهمه ولی بشدت واهمه دارم از آینده از حرف مردم 

🥺🥺 عزیزم ۵ سال چجوری تحمل کردی ‌ من تا عید هم نمیتونم تحمل کنم . خیلی در حقمون ظلم کردن خدا جوابشو ...

طلاق برات سخت نیست 

حرف مفت بقیه برات سخته در واقع 

بابا بیخیال مگه مردم خودشون چی هستن که برات مهمه حرفشون 

بزار هرکس هرچی میگه بگه مهم نیست اصلا