2777
2789
عنوان

عقد کردم ولی تنها تر از زمان مجردی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 89096 بازدید | 1040 پست
والا گفتیم هر چی بدین قبول میکنیم . فکر مهریه نبودیم

قانونی یعنی نصف مهریه مال توعه.نبخش تا یادبگیره ب سادگی رو دختر مردم اسم نذاره و بعد بذاره بره.خداروشکر قانون ب نفع دختراس 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همکارا معرفی کردن و دو ماه با هم آشنا شدیم و بینمون علاقه ایجاد شد و ازدواج کردیم

چندسالتونه؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

امیدوارم زودتر طلاق بگیرم . میترسم کارمون به عروسی بکشه

محبت که زوری نیست که ازش بخوای 

بعضیا محبت کلامی ندارن ولی تو عمل اینقدر خوبن دلسوزن 

بعضیا فقط زبون دارن اما تو عمل هیجی نیستن

چرا شهر دیگه زندگی میکنه؟من جدا شدم پشیمونم اگه میتونید باهم مشکلو حل کنید

مشکلتون چی بودشما؟ نه تو یه منطقه زندگی می‌کنیم 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
محبت که زوری نیست که ازش بخوای بعضیا محبت کلامی ندارن ولی تو عمل اینقدر خوبن دلسوزن بعضیا فقط زبون د ...

این هیچ کدومو نداره. منو نابود کرد و رفت. با آینده نامعلوم تنها گذاشت ورفت😔 کاش هیچ وقت جلو راهم سبز نمیشد

قانونی یعنی نصف مهریه مال توعه.نبخش تا یادبگیره ب سادگی رو دختر مردم اسم نذاره و بعد بذاره بره.خدارو ...

نه باور کن بخوای مهریه بگیری هم باید اعصبات خرد شه هم عمرت بره . نمیخوام درگیر این آدم بشم

یعنی ی مرد تو زمان عقد هر روز به خانومش باید پیام بده و حالش بپرسه... ی مرد سالم این مدلی هست درسته؟

تو دوران نامزدی هر دو طرف از بس هیجان دارن که همدیگرو قورت میدن. من از اول دیدم رفتارش غیر طبیعیه 

اگه اول راه اینجور ول کرده رفته اصلا نمیتونی روش حساب کنی یه جورایی پشیمونه از اینکه ازدواج کرده برو ...

این عاقل نیس حتما مشکلی داره 

نه بابا.حرف بقیه باد هواست دختر.حالا ان حس رو داری فردا رفتی تو زندگی میتونی ۶۰سال این اخلاق رو تحمل ...

نه من توانایی بدرفتاری و سردی رو ندارم من آرامش میخواستم که خدا بهم نداد. ولی از آینده هم میترسم چون دید بدی به آدم دارن. کاش سرم این بلا نمیومد.  شبیه طوفان بود اومد زندگیو خراب کرد رفت 

خودت بهترازمامیدونی باید جداشی چون دوستت نداره ،پس مام هرچیم بگیم بی فایدس ،مردباید دنبال زن بدوه نه ...

خودم میدونم ولی به دلایلی تا عید صبر میکنم. نه راه پس دارم نه راه پیش . اگه باهاش زندگی کنم نابود میشم اگه طلاق بگیرم هم نابود میشم . دو سر باخته

بعدا فهمیدم بعد عقدمون خواهراش گفتن لیاقت تو بالاتر از ایناس ولش کن بره . اونم دنیاش تاریک شده بوده ...

دختر بی شک براش دعا گرفتن

عزیزم برای سلامتیم یه صلوات میفرستی🙏🏻🥺
فعلا کاری نکن ‌.بعد عید اقدام کن ماه رمضون از خدا کمک بخواه که قوی بمونی 🌱💚💜

توکل به خدا من که دیگه کاری از دستم برنمیاد برای زندگیم