2777
2789
عنوان

عقد کردم ولی تنها تر از زمان مجردی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 89096 بازدید | 1040 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عقدم شوهرم ولم‌کرده درخاست مهریه ونفقه دادم تاحالش جابیاد همه طلاهارم بردم

به نتیجه ای هم رسیدی  

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

خواهش میکنم نبخش نگذر!!

دست پایین نگیر خودتو

والا ک دقیقا هر کی ک مرام معرفتی می‌ره جلو و دلشو میده میگه فقط محبت و احترام و...تهش قدرش دونشته نمیشه انگار جنبه خوب بودن و خوب داشتن ندارن!

ب این فکر کن اگه الان دو ماهه ، میتونی ۳۰ یا ۴۰ سال همین حالتو تازه با چند تا بچه و  . . تحمل کنی؟؟؟

یکم بری تو آینده میفهمی نشدنیه

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

میترسم بعد طلاق با حرفا آدما از پا در بیام

نه بابا.

حرف بقیه باد هواست دختر.

حالا ان حس رو داری فردا رفتی تو زندگی میتونی ۶۰سال این اخلاق رو تحمل کنی؟؟

من ۴سال با خواستگارم بودم،دریغ از یک محبت،یه خرید هدیه.

منم بعضیا خبرداشتن جریانمون رو.

ولی ولش کردم.

حال روحی خودم مهمتر بود.

من اون دوره از بس بهم فشاراومده بود،پرخوری عصبی گرفتم،تنبلی تخمدان گرفتم ،تپش قلب گرفتم.دوسال پریودم کامل قطع شده بود.

هرکاری میکردم خوب بشم نمیشدم.

جدا که شدم از اون نکبت همه اینا برطرف شده.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

حالا من و ببین

فردا نامزدم با مادرش و جاریم و خواهرشوهر میان که مثلا واسه من لباس عروس انتخاب کنیم اوناهم واسه خودشون خرید انجام بدن

فردا قراره اونا سوار ماشین نامزدم میشن

من با مامانم اسنپ اینور اونور برم🙂

دختر یکی از اشناها بعد از 8سال زندگی مشترک تصمیم گرفت طلاق بگیره اونم توی یه شهر کوچک که بیشتر به روستا میخوره الان با یه پسر پول دار و خانواده دار چند ماه پیش عقد کرد خیلی هم پسره دوستش داره. البته داماد هم یه ازدواج نا موفق داشت جفتشون بچه نداشتن

نه تصمیم گرفتم بعد عید اقدام کنم. فک نکنم حتی عید هم بیاد

چرا شهر دیگه زندگی میکنه؟

من جدا شدم پشیمونم 

اگه میتونید باهم مشکلو حل کنید 

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

من مردی ندیدم که تو دوران عقد ، هر روز یه پیام حداقل نده ، جویای حال همسرش بشههر فشار و استرس ی که ا ...

یعنی ی مرد تو زمان عقد هر روز به خانومش باید پیام بده و حالش بپرسه... ی مرد سالم این مدلی هست درسته؟

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)