2777
2789
عنوان

عقد کردم ولی تنها تر از زمان مجردی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 89091 بازدید | 1040 پست
65میلیون پول نفقه معوقه مودادگاه ازش گرفت یک سوم‌حقوقشم‌میادبکارتم‌بابت مهریه ماشینشم‌توقیفه قراره ب ...

نفقه معوقه روچطورثابت کردی که بهت نداده     برای مهریه چند جلسه رفتین وکلا چقد بهت داد 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
نفقه معوقه روچطورثابت کردی که بهت نداده برای مهریه چند جلسه رفتین وکلا چقد بهت داد

باپرینت بانکی....برامهریه چون ازطریق ثبت اقدام‌کردم فقط ۱سوم حقوقشو بابت مهریه میگیرم بین سکه وحقوق یکیو باید انتخاب کنم

چنماه بعد ازطریق دادگاه براسکه اقدام‌میکنم دیگه

حسبی الله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکت رو کامل خواندممیشه بگی چقدر میخواست وام بگیره؟مگه نمیگی پولداره؟مطمئنی واقعا چنین درآمدی داره ...

من هم مشکل مشابه این خانم رو داشتم مشاوره رفتم و پول خرج کردم از جببب خیلی تازه وشوهر من پسر عمم بود اما حاضر نشد بیاد بریم مشاوره شیش ماهه که حتی نیومده منو ببینه مادرشم همه طایفه رو با ما بد کرده و الان میگه باید شما برید درخواست طلاق بدین

با اینکه شوهرم رفت چسبید ب مادرش رفتم پیام دادم سعی کردم حل کنم گفتم اگر منم کاری کردم تو ببخش تموم شه درصورتی که واقعا اون مقصر بود اما یاد گرفتم تو زندگی متاهلی نباید دنبال مقصر بود باید دنبال راه برای ارامش بود قطعا تو دعوا دونفر مقصرن حالا یکی درصدش کم و یکی بیشتر اما الان دیگه دوس ندارم قیافشونو ببینم

خانوادم عین کوه پشتم هستن . باکره ام . فقط جرف‌مردم اذیتم میکنه. آینده نامعلوم اذیتم میکنه ‌ از افس ...

همه چی میگذره و فقط تومی مونی و یه دختری ک قوی تر از قبل رو پای خودش وایستاده و پی برده ک چقدر با ارزشه

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)