2777
2789

قرار بود یه ماشین بخریم ولی نشد. امروز همون ماشین رو آورد میخاست بده به صاحبش گفت بیا یکم سوار شو.من چند ماهه گواهینامه گرفتم ولی هیچوقت در طول عمرم ماشین نداشتیم و سوار نشدم در حد همون کلاسای آموزشگاه و کلاسای اضافه. و بعد تا بیام فکر کنم و آروم آروم انجام بدم گفت خیلی ضعیفی و بدرد نمیخوری و پیاده شو و اصلا نذاشت برونم یکم روندم. خیلی تحقیرم کرد

قهر کن باهاش

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال شما تنها نیستی 

منم تا گواهینامه گرفتم هربار باهم بیرون تمرین میرفتیم غرمیزد اینجوری کن و چرا ال شد بل شد منم بیخیال انگار هیچی نشده دوباره به کارم ادامه میدادم😂😂

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
حوصله قهر ندارم دلخور شدم. زنگ زد گفت ناراحت شدی گفت نه بابا و زود قطع کردم غرورم رو شکست

حالا قهر نمیکنی لااقل نمیگفتی نه ناراحت نشدم .. بشین یه روز بهش بگو

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

من مربی مرد گرفتم..شوهرم دید داره خوب یادم میده حسودیش شد،😅دیگه هر روز می‌بردم بیرون می‌گفت می‌خوام یادت بدم...بعدش ک اوکی شدم گفت خودم یادت دادن مربی هیچ کاره بود,,،😅🤣

بیخیال شما تنها نیستی منم تا گواهینامه گرفتم هربار باهم بیرون تمرین میرفتیم غرمیزد اینجوری کن و چرا ...

همه نمیتونن بیخیال باشن من سر همین قضیه کلا ول کردم رانندگی رو .. حالمو بد می‌کنه یاد آوریش

بیخیال شما تنها نیستی منم تا گواهینامه گرفتم هربار باهم بیرون تمرین میرفتیم غرمیزد اینجوری کن و چرا ...

منم ب شوهرم ک غر میزد میگفتم رانندگی ی نوع اخلاق تو نمیتونی منو تغییر بدی

همه نمیتونن بیخیال باشن من سر همین قضیه کلا ول کردم رانندگی رو .. حالمو بد می‌کنه یاد آوریش

اینم یه حرفیه ولی بیخیال نباشی باید همش عذاب بکشی 

شاید ما زندگی حسابی قوی مون کرده یا خیلی پوست کلفت شدیم

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤