2777
2789
عنوان

تجربه های بدرد بخورتون تو هر زمینه ای رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه جاری خودش دلسوز شما نشون داد و اومد گفت وای فلانی نمیدونی وقتی نیستی تو خانواده شوهر چه بدگویی ه ...

😂😂😂😂خلاصه یه درصد احتمال ندین که راست میگه. 

جدای از،شوخی حرفتونو قبول دارم شاید راست هم بگه ولی نیت خوبی نداره مگه اینکه با بازگو کردن حرفش مشکلی نداشته باشه نه همش قسم بده و التماس کنه از من نشنیده بگیر 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
یه سوال بهترین ادویه چیه؟؟؟

من خودم یه ادویه درست میکنم و هرگز اودیه بازاری رو نمیخرم.شامل زردچوبه هست و نعنا رو خشک میکنم شوید رو خشک میکنم ویه گیاهی هست شهر ما به اسم ونتاق یا همون پسته وحشی زمانی که نرمه از درخت میگیریم جلوی سایه خشک میکنیم مث بقیه گیاهها و بهمراه مرزه البته مرزه وحشی، نه اونایی که توو مزارع میکارن این مرزه هم کوههای اطراف شهر ما داره.اینارو بعد خشک کردن خوب با آسیاب خورد میکنم و با برابر اون گیاها زردچوبه رو بهشون اضافه میکنم و موقع پخت غذاها فقط این ادویه رو میزنم به غذا و دیگه هیچ ادویه ای نمیزنم اما گاهی دوس داشته باشم غذا تند بشه بهش فلفل میزنم.خیلی خیلی خوشمزست یعنی خیلی زیاد.😂😂😂من وقتی از ادویه های بازار استفاده میکردم حس میکردم غذام طعم هودشو کامل ازدست داده و طعم ادویه میده ولی این ادویه برخلاف طعم خوبش غذاهم طعم خوب خودشو داره