2777
2789
عنوان

تجربه های بدرد بخورتون تو هر زمینه ای رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 143 پست

حتی اگه صددرصد حق با شما باشه در مورد خانواده شوهر به شوهراتون حرفی نزنید خیلی دعواها و مشکلات حذف میشه.

صلی الله علیک یا ابا عبدالله🌷🌷🌷.به نیت حل مشکل خودتون و شفای پسرم لطفا این سلام سه بار بخونین🌷

من به چشم اعتقاد دارم

خودتون رو سرزبون ها نندازین

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما من تازه اومدیم نی نی سایت ولی سه سالی میشه بیشتر مطالبو دنبال میکنم و هر وقت مشکلی  برام پیش اومده از این طریق حل شده 

خانما اولین تجربم که به همه توسیه میکنم اگه عینکی هستین حتما برین عمل لیزیک کنین اصلن هم ترس نداره

د ومین تجربه وحشتناکم  سعی کنید بچه دوم نیارین واقعا آدم دیگه خودشو باید فراموش کنه 

سوما با خونواده همسر مهربون باشین ولی زیاد رو ندین و حریم خصوصیتونو به هیشکی نگین حتی به خواهرتون

چهارمن تو هر شرایطی به خودتون برسین 

دوستون دارم😚😚😚😚😚

تو همه مراحل زندگیتون خودتون رو تو اولویت قرار بدید .نه همسر نه فرزند.اول خودتون ببینید چی باعث میشه خوشحال بشید همون کار رو بکنید وقتی حال خودتون خوب باشه زندگیتون حالش خوب میشه تجربه شخصیمه

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

ماهی یک روز خونه رو تمیز نکنید و بزارید گند همه چی در بیاد ظرف هم نشورید همه جا کثیف و بهم ریخته تا شوهرتون بفهمه شما اگر تمیز نکنید چه اتفاقی می افته و قدر بدونه

گاهی باید خراب کرد و از نو ساخت ...
عزیزم هزینه لیزیک چقد میشه من یکی از ارزوهامه بخدا

بیمارستانهای دولتی ۱۸۰۰ تا دوتومن .خصوصی ۳ تا سه ونیم

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍