2777
2789
عنوان

تجربه های بدرد بخورتون تو هر زمینه ای رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 143 پست

اگه جاری خودش دلسوز شما نشون داد و اومد گفت وای فلانی نمیدونی وقتی نیستی تو خانواده شوهر چه بدگویی هایی ازت میکنن و فلان 

ساده نباشید و زود باور نکنید و رو حساب حرف اون با همه در بیفتید 

احتمال بدید که یا داره بزرگنمایی و یه کلاغ چهل کلاغ میکنه 

یا اصلا همچین چیزی،نیست و از روی حسادت میخواد شما رو خراب کنه

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هزینه لیزیک چقد میشه من یکی از ارزوهامه بخدا

خانمی من سال ۹۳ عمل کردم یک و دیست الان فک کنم دوربر دو دویست باشه 

ولی حتما برو حتی شده قرض کنی آدم دنیاش عوض میشه همه چی قشنگتر میشه 

خانمی من سال ۹۳ عمل کردم یک و دیست الان فک کنم دوربر دو دویست باشه  ولی حتما برو حتی شده قرض ک ...

شما قبلش عینک میزدی

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

بعضی وقتها که همه رفتن بیرون شما بمونید خونه برق خونه رو قطع کنید تا هیچ صدای یخچال و کولر وموبایل و تلفن  ....نباشه تاریک و ساکت کف زمین دراز بکشید و دست وپاها دراز وباز و به هیچ چیز فکر نکنید فقط تنفس عمیق .

صلی الله علیک یا ابا عبدالله🌷🌷🌷.به نیت حل مشکل خودتون و شفای پسرم لطفا این سلام سه بار بخونین🌷
خانمی من سال ۹۳ عمل کردم یک و دیست الان فک کنم دوربر دو دویست باشه  ولی حتما برو حتی شده قرض ک ...

من یه بار از یه چشم پزشک پرسیدم میتونم لیزیک کنم گفت نه درجه چشمات زیاده واسه همین کلا ناامید شدم

اگه بدونم لیزیک میشم با سر میرم بخدا

ماهی یک روز خونه رو تمیز نکنید و بزارید گند همه چی در بیاد ظرف هم نشورید همه جا کثیف و بهم ریخته تا شوهرتون بفهمه شما اگر تمیز نکنید چه اتفاقی می افته و قدر بدونه

گاهی باید خراب کرد و از نو ساخت ...
بله عینکی بودم از نوزده سالگی ولی اصلا دوس نداشتم بالاخره به خودم جرعت دادم رفتم عمل خیلیم راضیم

درد نداشت اذیت نشدی اخه متم میخام لیزیک کنم ولی مینرسم از درد بعدش و اینکه غذا درست کردنمو چیکار کنم

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

زغال رو بکوبید با کمی نمک قاطی کنید با این ترکیب مسواک بزنید .....ببین چی میشه دندوناتون

صلی الله علیک یا ابا عبدالله🌷🌷🌷.به نیت حل مشکل خودتون و شفای پسرم لطفا این سلام سه بار بخونین🌷