2777
2789

سلام قشنگا شبتون نیک من همونی م که مادرشوهرم بخاطر نخریدن تاج گل روز تدفین پدرشوهرم چهلم دعوتم نکرد ؛ من با مشاور حرف زدم ایشون مثل شما دوستان نظر به تغیررویه من داشتن و از من خواستن به ادمها حسب لیاقتشون بهاو ارزش بدم نه شعور و‌معرفتم . من برای این خانم پارسال تولد قشنکی کرفتم ( تو‌کل زندگیش حتی پسر و‌شوهرش بهش شاخه گل نداده بودن چه برسه جشن ) ، روز مادر عین هدیه ای که برای مادرخودم گرفته بودم تهیه کردم ، برای از عزادراوردن هم روسری گرفتم که بچه های اینجا و‌‌مشاور گفتن وقتی دعوتت نکرده بهش نده . خلاصه فاصله رو رعایت کردم امروز صبحم از بالای نربون پرت شده پایین و‌اورژانس اومده برده بیمارستان و چون ببهوش شده بوده و سنش هم نسبتا بالاس امشب نگه ش داشتن همسرم زنگ زد که برم بیمارستان همراه باشم من هم نپذیرفتم ( بخدا بی عاطفه نیستم اماایشون مثل مریم امیرجلالی دعوا داره به اسم رک بودن رسما ببشعوره حتی وقتی میبینه نمیتونه ایراد جدید ازم پیدا کنه تمیز نبودن ماشینم رو تمسخر میکنه چندوفت پیش رفتیم محلشون خرید کنه یه کارتن خواب مظلوم خابیده بود رفت لگد زد بهش گفت حتما تو پارسال دزد خونه ما بودی ، گفتم گناه داره چیکار میکنی مادرجون ، یا‌مثلا من پریودم برای اینکه شوهرم چایی نبات برام خریده بود ۱ بار فلاسک و نبات فله ای میاره پسرش خرج نکنه ، یا میریم بیزون بدو میره صندلی جلو‌میشینه که من عقب بشینم 🙂) خلاصه که از وقتی فاصله گزفتم که البته دلیلش خودش بود که منو مثل هوو دید نه دختر حال دلم خیلی بهتره روابطم هم باهمسرم بهتر شده . گاهی رها کردن ببشتر به ادم کمک میکنه

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر ادم ساده اندیش قبل بودم الان باید مشغول شب زنده داری و  بیمارستان میبودم و‌اکر ایشون ذره ای انسانیت داشتن قطعا براون جونم رو فدا میکردم خذاروشکر همسرم هم منطقی برخورد و‌حمایت کرد برای اولین بار

ببین الکی دادی پول مشاور دخترجان بیا همینجا😂😂😂ولی ازشوخی گذشته منم بادوری ازشون دارم به ارامش میر ...

فدات شم 😂😂😂 بخدا بچه های نی نی سایت منو ادم کردن و حرفاشون خیلی کمکم کرد و‌دوتا از دوستام 

اما خدایی مشاور عالیه ادم برای روحش هزینه کنه ارزشمنده 

فقط خدا کنه این کارات شوهرتو ازت زده نکنه،مواظب باش

باور کن برام مهم نیست چون کارد به استخونم رسیده 

حرفای مشاور رو عینا انتقال دادم و پذیرفت خودم پرروشون کردم خودم هم باید درستشون کنم

اونم مشکل داشت با خونواده شوهرش کلا

خدا کمکش کنه 

نمیدونم چرا عروس رو دشمن میبینن 

کدوم عروسی از شهر دیگه میره برای مادرشوهر تولد بگیره و‌تمام کارای اداری بانکی و درمانیش رو دلسوزانه انجام بده 

بردم اوردم داروهاش کرفتم عین ملکه الیزابت لم میداد حتی نمیگفت مرسی 

کلا طلبکاره

عزیزم شما کلا زیادی مهربونی ،همین فرمون رو برو ومهربونیت رو کم وکمترش کن،دست آدما که برات رومیشه بعد ...

اره فداتشم محبت زیادی کار دستم داد بقول روانکاو ادمها رو نباید لبریز کرد ظرفیت پذیرش ندارن 

الان طبق توصیه مشاور مرزبندی ایجاد کردم و از جزیره امن خودم خارج نمیشم

هیچ وقت تو مریضی آدما چیزی رو تلافی نکن

وقتی من رو مراسم چهلم دعوت نکردن

وقتی پسرش رو برد شمال و گوشیش رو هی ازش میگرفت که به من پیام نده 

وقتی من دچار تشنج شدم به ملاقاتم نیومد و تازه به شوهرم گفته بود اینا اداهای دخترای این دوره زمونه س زنت هیچیش نیس 

و وقتی بارها دلسوزانه بردم دکتر و‌اوردمشون 

بازتابی از عملکرد خودشون هست این شرایط 

مضافا اینکه من شاغل هستم و‌ شهرمون باهم یک ساعت و‌نیم فاصله داره و عملا تو این بازه زمانی امکان موندن من میسر نبود

وقتی من رو مراسم چهلم دعوت نکردنوقتی پسرش رو برد شمال و گوشیش رو هی ازش میگرفت که به من پیام نده وقت ...

اوهوم محلش نزار دیگه ولی من به شخصه دلم نمیاد آدم مریض و محتاج رو محل نزارم جور دیگه تلافی کن به نظرم