2777
2789

🥺

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

خودم هنو مجردم🥲💔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم هنو مجردم🥲💔

و حس میکنم مجرد هم میمونم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

با تجربه چند سال نائب شدنم و دخترایی که با چله هایی که براشون انجام دادم بختشون باز شد چله نماز استغاسه به حضرت فاطمه زهرا س حدیث کسا و همراه داشتن حرزه امام جواد علیه السلام بود

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

اگه دوست داری تو چله شهید ابراهیم هادی شروع کن ۳ روزه شروع شده.تو ایتا هست یه کاناله

لینکشو بفرست

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

خودم هنو مجردم🥲💔

عزیزم حرز رو بخر هم برا شغل هم بخت گشایی عالیه

فک کنم سنگینی یا چیزی داری که این همه دعا تاثیر نداره

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

عزیزم حرز رو بخر هم برا شغل هم بخت گشایی عالیهفک کنم سنگینی یا چیزی داری که این همه دعا تاثیر نداره

بنظرت علت اینکه هیچ ختم و دعا و نمازی و حتی حرز امام جواد برای من تاثیر ندارد چیه؟

بنظرت علت اینکه هیچ ختم و دعا و نمازی و حتی حرز امام جواد برای من تاثیر ندارد چیه؟

حرز هرچی باشه رفع میکنه

مگر اینکه حقی به گردنتون باشه یا دلی شکسته باشید

عزیزم حرز رو بخر هم برا شغل هم بخت گشایی عالیهفک کنم سنگینی یا چیزی داری که این همه دعا تاثیر نداره

بخرمم نمیتونم به خودم ببندم

چهله نماز جعفر برای ازوداج خود معجزه است توصیه ایت االله بهجت هم بوده روش ساده داره من به خیلی ها گفتم بشرط ترک گناه ومداومت عجیب حاجت میده جالبه طرف شون حتی بسیار بالاتر از معیارهاشون بوده کلا برا هرحاجت خوبه ولی برا ازدواج محشره یعنی خود معجزه میگم بشرط ترک گناه ومداومت یکی با یه بار خوندن حاجت میگیره یکی با سه ماه خوندن ولی ردخور نداره اگه با شرایط باشه خودم هم برا چندتا حاجت فوق محال خوندم هم برا خودم هم بقیه به طرز غیر قابل باوری حل شده 

🌷🔆🌷🔆🌷🔆🌷🔆🌷

💥نهمین چله‌ ی کانال💥

🖇 #روزشمار‌_چله‌ی

#توسل‌به‌شهید‌ابراهیم‌هادی

🕊💫🕊💫🕊

📆 امروز #شنبه 4 اسفند ماه

3⃣ #روز_سوم چله ی:

صلوات  👈 (100مرتبه)

دعای فرج  👈 (1 مرتبه)

سوره الرحمن👈(1 مرتبه)

🕊💫🕊💫🕊

🔴به اختیار در یک یا هر سه چله میتونید شرکت کنید، انتخاب با شماست.

برای توضیحات بیشتر به سوال های متدوال و پرتکرار که در کانال سنجاق شده مراجعه شود🌼

📌شروع چله: 2 اسفند

♻️پایان چله: 11 فروردین(عید فطر)

🌸اَللَّھُـمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِکَ الْـفَـرَج🌸

🔰علمدار کمیل

شهید ابراهیم هادی ↙️

@ebrahim_hadiedelha

༻⃘⃕❀༅⊹━┅┄━༻⃘⃕❀