2777
2789
عنوان

من و شوهرم

412 بازدید | 11 پست

بعد یکسال جدایی بهم برگشتیم با وجود محبت یا ابراز علاقه هاش اون ذوقی که باید ندارم الانم افتادم رو دور  اینکه باز خراب بشه ! البته اینکه یه سری چیزا هست بی تاثیر نیست

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

دیگه زندگی خاله بازی نیست یبار جدا شدی باز برگشتی به طرف دفعه دوم دیگه خبر داشتی چجور آدمیه مگه نداشتی 😐 دومین بار از همین آدم طلاق بگیری والا خانواده اتم دیگه روت حساب باز نمیکنن چه برسه بقیه

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ندارم تو دوران عقد بودیم که جدا شدیم بنا بر شرایط سخت خانواده حال روحی بد خودم حرف مردم و دیدن پشیمونی همسرم بهم برگشتیم 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

اخلاقیات خوب داشت بد هم همینطور ولی هیچکس پشت من در نیومد

این حس‌هایی که داری خیلی طبیعیه. بعد از یک جدایی و برگشتن به رابطه، خیلی وقت‌ها احساساتمون یه جورایی گیج و مبهم میشه. از یه طرف خوشحالی که دوباره باهم هستید، ولی از طرف دیگه ترس از اینکه دوباره اتفاق‌های قبلی تکرار بشه، نمی‌ذاره کاملاً ذوق کنی.

اینکه الان ذوق زیادی نداری، می‌تونه به خاطر این باشه که هنوز کاملاً به رابطه اعتماد نکردی و نگران آینده‌اش هستی. این حس‌ها کاملاً منطقیه، مخصوصاً اگر قبلاً تجربه‌های سخت‌تری داشتی. ترس از تکرار اشتباهات گذشته می‌تونه باعث بشه نتونی کاملاً خودت رو رها کنی و از رابطه لذت ببری. یه چیزی که مهمه اینه که با خودت و با شریکت صادق باشی. اگر هنوز مسائلی هست که بی‌تاثیر نیستن، بهتره در موردشون حرف بزنی. ارتباط صادقانه و باز می‌تونه بهتون کمک کنه تا مشکلات گذشته رو حل کنید و رابطه‌تون رو قوی‌تر کنید.

همچنین، به خودت هم زمان بده. احساساتت رو سرکوب نکن و به خودت اجازه بده تا بتونی کم‌ کم با شرایط جدید کنار بیایی. اگر احساس می‌کنی که نیاز به زمان بیشتری داری تا دوباره اعتماد کنی، این کاملاً طبیعیه.

در نهایت، به یاد داشته باش که رابطه‌ها نیاز به تلاش دو طرفه دارن. اگر هر دوتون بخواین و تلاش کنین، می‌تونین از گذشته درس بگیرین و رابطه‌تون رو بهتر کنین. اما اگر احساس می‌کنی که این رابطه دیگه اون چیزی نیست که می‌خوای، این هم مهمه که به خودت و احساساتت احترام بذاری. هر تصمیمی که بگیری، مطمئن باش که به خودت و نیازهات توجه می‌کنی. تو مهم‌ترین شخص در این داستانی! 💛

این حس‌هایی که داری خیلی طبیعیه. بعد از یک جدایی و برگشتن به رابطه، خیلی وقت‌ها احساساتمون یه جورایی ...

چقدر حرفاتون دلنشین بود ممنون