2777
2789
عنوان

خانومااا یلحظه بیاین

21 بازدید | 1 پست

چي بگم  باکسي که فقط به زور دارم تحمل ميکنم فوش که ميده هرچي از دهنش درمياد ميگه به خانواده ام و فاميلامون توهين ميکنه به مادرم بي احترامي ميکنه سرکار نميره تنبله اگه هم بره تازه ساعت ?? بيدار ميشه اگه به قول خودش کارخانه ميره تو پول نون خوردنمون مونديم خودشو ميره با ساندويج بيرون سير ميکنه ما بايد خودمون با نون پنير يا عدسي يا سيب زميني آب‌پز تخمه مرغ سير کنيم مستاجرام تو يه خونه ?? متري اونم دور تا دور جهاز سيسموني گرفته جا نيس دخترم تکون بخوره به غير از يک سال باخانواده اش زندگي کردم سال اول زندگي به بهونه اينکه قرار برام خونه بساز الکي نگه ام داشت خواهرشم ازدواج کرده ولي خونه مادرش زندگي ميکنه کلا با شوهرش من آنقدر اذيت ميکرد يه دفعه منو از خونه انداختن بيرون اونموقع ها حالا الانم خوش زده به تنبلي نميره سرکار ميگه بايد بياي با خانواده ام زنگي کني يا بزاري برو هميني که هست ميخواي بخوا ميخواي نخواه انقدر از اين خسته ام که نا ندارم با مادرم صحبت کنم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

اره داییش حرفشنوی داره باهاش حرفم زدم صحبت کنه باهاش ولی نمیدون چرا نمیشه دیگه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.