2777
2789

خب بچها خواستم ی جمع بندی کلی کنم از سفر به مشهد
اول از همه براتون بگم که اصلا و اصلا از دور حرم هیچی نخرین حتی اگه قیمتش نسبت ب شهرتون خوب بود
ادویه میخاین بازار اردکانی ها
زرشک و زعفرون در شهر بگیرین قیمت کمتر هست تا دور حرم
بستنی اصغر مشتی ک متری هستش
قیافه قشنگی داره ولی مزه خاصی نداره کنار پارک کوهسنگی
بازار 17 شهریور اصلا نرید چون یجاییه ک فقط چرت و پرت داره و اصلا قشنگ نیست
بازار های خوب: ارمیتاژ .برج سلمان.صیاد شیرازی. برج مهر کوهسنگی.امامت.(بلوار سجاد فقط قیمت بالا داره) عبدالمطلب. و...
حتی ی برج بزرگ هست نزدیک حرم و سعدی اینا طلا فروش ها اونجا هستن و قیمت اجرت رو ی درصد زیادی بیشتر میدن بخاطر اجاره مغازه زیاد اصلا نرید
کیک و شیرینی: نیشکر. طوسی. خروس قندی. هانا. ملکا.(طباطبایی و فرشته معروفه ولی اصلا و اصلا توصیه نمیکنم)
رستوران: مرغ مجید معروفه و خوبه ولی قیمتش پرسی ۳۰۰ تومنه و اصلا نسبت ب قیمت نمی ارزه. نمیگم بده ولی نسبت ب قیمت خوب نیست
پیتزا: کندز. اسپراس. آون
کباب امید هم نسبت ب قیمت خوب نیست
ولی احسان. پارس. رزا. رضایی. پسران کریم
تفریحی:چالیدره اصلا.
موجهای ابی خوبه ولی غذاهاش گرونه
خروشان استاندارد نیست.
راستی غذای حرم هم ثبت نام کنید شاید شانستون گرفت و واقعیه
حتی اگه جا نداشته باشید خود حرم با کارت ملی ب مدت سه روز بهتون جا میده داخل خود حرم
رستوران های سمت طرقبه و شاندیز اکثرا عالیه و راننده هتل همیشه شما رو جایی میبره که ازش راضی باشید.
شهربازی الماس شرق فقط توصیه میکنم ولی خب قیمتاش زیاده
سینما: برج برفی. هویزه
کافی شاپ های مشهد فوق‌العاده‌س: راموز. ویولانژ‌. و اکثرا کافی شاپ های سمت راهنمایی و هاشمیه
و از بستنی فلکه برق و هادی بستنی نگم براتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.