2777
2789
عنوان

تجربه ی پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 7701 بازدید | 82 پست
چه سایزی بودید؟؟؟ ۴۰۰ براتون خوبه؟؟؟ به من گفت ۳۵۰

به دکترتون بگید بزرگ‌ترین سایزی که میشه رو براتون بزارن، البته که الان سایز مناسبتون رو گفتن ولی باز شما همین حرف منو بگید « بزرگ‌ترین سایز رو میخوام»، به منم سایز ۳۷۵ فکر کنم گفتن، من گفتم برگترین. دکتر من آقا بودن فکر کنین چقدر سخت بود 😅😅😅😅

سایز من قبلا به زور ۷۰ میشد، الان ۸۵ کاپ سی، چون گرده و سفت، سایز ۹۰ بهتر به من میخوره.

گرد گذاشتم، دکتر گفتن مدل قطره اشکی مناسب آناتومی بدن خانم‌های ایرانی نیست. منم دیگه پافشاری نکردم.

رشت جراحی کردم، دکتر علیرضا فدائی نائینی. پارسال همه با هم با خرید پروتز ۷۵ تومن شد.

راستی خواهر، اندازه پروتزها فقط شماره سایزها اختلاف عددش زیاده، ولی تو خود پروتزها، ۲ میلیمتر تفاوت اندازه دارن. مال من قطر ۱۲، ارتفاع ۵. یعنی به ارتفاع سینه ام ۵ سانت اضافه شده. از دکتر بپرسید اندازه قطر ‌و ارتفاع پروتز مد نظرشون چقدره.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دکترتون بگید بزرگ‌ترین سایزی که میشه رو براتون بزارن، البته که الان سایز مناسبتون رو گفتن ولی باز ...

ممنون عزیزم.من همدانم دکترم آقاست.فوق تخصص جراحی زیبایی داره.خیلی با شخصیته.ولی هنوز دو دلم.البته اردیبهشت حتمآ انجام میدم.برم آزمایشی و عکس و ...بعد هم قراره طلا بفروشم

همسرتون نظرش چیه؟؟؟تو رابطه اذیت نمیشید؟؟ درد ندارید؟؟؟

حتما انجام بدید

مطمئنم راضی و خوشحال خواهید بود.

یه دوستی هم از همدان پیش یه خانم جراحی کرده بودن، ایشون محل جراحی‌شون بخیه داشت بعد رفتم بخیه رو کشیدن، یعنی نخ داشت😳😳😳😳😳

درن نداره این جراحی، یه پانسمان ساده داره. مال من از اول یه خط صورتی بود، هنوزم صورتیِ. خیلی طول میکشه تا رد بخیه محو بشه. همسرم هم راضی. البته برای من اصلا حرف ایشون مهم نبود، رضایت شخصی مهم بود، ولی در کل ایشونم راضی ان. الان یک سال گذشته، من هنوز از خودم‌سیر نشدم 😅😅😅😅

دوست عزیزم

من باز اصرار و تاکید میکنم، از دکتر بزرگ‌ترین بزرگ‌ترین سایز زو بخواهید. تو همین سایت کاربری بودن که دکتر یه سایزی بهشون گفته بود، ایشون برعکس سایز کوچیکتر رو انتخاب کرده بودن و الان به شدت ناراضی بودن، میترسیدم خیلی بزرگ شه. از سایز مثلا ۳۷۵ تا ۴۰۰، ۲ میلیمتر اختلاف بزرگیِ. این پروتزها دائمی هستن. چهار فردای دیگه عضله مون آب میشه، لااقل یه چیزی برامون بمونه.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
همسرتون نظرش چیه؟؟؟تو رابطه اذیت نمیشید؟؟ درد ندارید؟؟؟

درد که اصلا

الان روشون میخوابم، ۳ ماه تموم، شکل صندلی خوابیدم 😬😬😬😬.،جراحی آسون و ساده ای هست، ولی تا مدتها نمیتونین بچه بغل کنین، بهتون برخورد کنن، بابد مراقب بالاتنه تون باشید. یه موبایل سنگین میشه. بار نباید بلند کنین، لباس از سر نمیتونین بپوشین، لباسای گشاد جلو دکمه دار باید بپوشین چون دستتون بالا یا پشت نمیره. اردیبهشت انجام بدین خوبه، دوماه تا خرداد میتونین گن ۲۴ ساعته بپوشین، بعد اون گن تو گرما کلافه کننده هست.

درد که اصلاالان روشون میخوابم، ۳ ماه تموم، شکل صندلی خوابیدم 😬😬😬😬.،جراحی آسون و ساده ای هست، ولی ...

من نگرانم درد کنه همیشه

البته من ابرو کاشتم یکسال طول کشید تا عادی بشه

مخصوصآ زخم پشت سرم که واقعآ اذیت کننده بود.

من نگرانم درد کنه همیشهالبته من ابرو کاشتم یکسال طول کشید تا عادی بشهمخصوصآ زخم پشت سرم که واقعآ اذی ...

ببخشید، ۲ ماه تموم شکل صندلی خوابیدم. همون ۲ ما هم گن بستم. گن رو ۲۴ ساعته بابد پوشید، وقتی درمیارید که بشورید حس میکنید یک چیزی گم شده، بعد ۲ ماه که دیگه نباید گن ببندید و از ذوق هیچی نمیبندید، عجییییب حس لختی دارید 🤣🤣🤣🤣

من اینقدر سوتین های خوشکل خریدم، شانس ما دلار هم بالا رفته دیگه نمیشه خرید.

خواهر، انجام بده، قطعا راضی خواهی بود. حتما به دکتر بگید بزرگ‌ترین سایز رو میخواهید. بپرسید اندازه های قطر و ارتفاع سایزی رو که گفتن چقدره. جعبه ها رو هم حتما بگیرید.

ببخشید، ۲ ماه تموم شکل صندلی خوابیدم. همون ۲ ما هم گن بستم. گن رو ۲۴ ساعته بابد پوشید، وقتی درمیارید ...

ممنون عزیزم بابت توضیحات.منم ی عمری حسرت پوشیدن سوتین های خوشگل داشتم.انشالله واسه منم همین بشه

ممنون عزیزم بابت توضیحات.منم ی عمری حسرت پوشیدن سوتین های خوشگل داشتم.انشالله واسه منم همین بشه

امید به خدا!

ببخشید، ۲ ماه تموم شکل صندلی خوابیدم. همون ۲ ما هم گن بستم. گن رو ۲۴ ساعته بابد پوشید، وقتی درمیارید ...

سلام عزیزم، ببخشید من همه جا رفتم نظرات شمارو خوندم از بس خوب و با جون و دل توضیح داده بودین😍

ببخشید من عمل دارم چندهفته دیگه

سایز ۴۰۰ سی سی موتیوا که ارتفاعش ۴.۸ و عرضش ۱۲ سانت هستش

بزرگ نمیشه این سایز؟ اخه من نمیخام خیلی بزرگ باشه

من قدم ۱۶۷ هستش و ۶۳ کیلو ام

نمیخام بزرگ باشه و به بدنم نیاد

یعنی اولش به دکتر گفتم سایز ۸۰ توپر میخام 

ولی بعد ۴۰۰ سی سی هارو دیدم احساس کردم بزرگن البته چندماه اول بعد عملش بوده شاید بعدا کوچیکتر میشدن

ولی میترسم به جثه ام نخوره، قدم تقریبا بلند هست ولی سرشونه های پهنی ندارم کلا درشت هیکل نیستم 

دکتر گفت ۴۰۰ و ۳۷۵ هر دو برات اوکی هست

الان میخام پروتزو بگیرم میترسم ۴۰۰ بزرگ باشه

من متوسط توپر میخام