2777
2789
عنوان

تجربه ی پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 7701 بازدید | 82 پست
گلم بعدش سفت نیس میگم نکنه بزنم سفت شه پیش شوهرم زشت باشه

تا ۲ ما چرا

هم بالاست، هم خیلی خیلی بزرگه هم زشته هم سفته هم اسپاسم میشه فکر میکنید الان میترکید، هم خودتون رو هر روز کتک میزنید که چرا همچین کاری کردید. اصلا تا ۲ ماه نباید خودتون رو برانداز کنین. بعد ورمش میخوابه، نرم میشه، ولی شل و آویزون نه، ورزشکاری سفت میمونه.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرمشو از دست نداد؟ هزینش چقدر شد؟؟

مال من کوچولو بود، گرد و پُر شده. پارسال از خرید پروتز و دکتر تا جراحی و هزینه های جانبی روی هم ۷۵ تومن.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
تا ۲ ما چراهم بالاست، هم خیلی خیلی بزرگه هم زشته هم سفته هم اسپاسم میشه فکر میکنید الان میترکید، هم ...

خیلیی ممنون عزیزم چن سی سی زدی 

برا من فرمش خوبع و سربالاس ولی کوچیک دوس دارم همون فرم فقط بزرگ شه اسفنجی نزنم

❤️ Kurd ❤️ سلامتیِ همه قومیت و انسانیت 

چقدر خوب.مبارکتون باشه.دکتر تشخیص داد زیر عضله باشه؟؟؟ من معاینه رفتم گفت رو عضله برام بهترهولی چون ...

من جراحی و شیردهی نداشتم، دکتر گفتن زیر عضله. سایز رو هم بعد آزمایش مامو گرافی و آزمایش الاستیسیته پوست ( میران کشسانی پوست)، اندازه گیری دور باسن و کمر و سینه ( مثل یه خیاط) و عرض شانه، یه سایزی رو گفتن، منم گفتم بزرگ‌ترین سایزی که میشه رو میخوام گفتن برند منتور، مدل hp ۴۰۰