هم بالاست، هم خیلی خیلی بزرگه هم زشته هم سفته هم اسپاسم میشه فکر میکنید الان میترکید، هم خودتون رو هر روز کتک میزنید که چرا همچین کاری کردید. اصلا تا ۲ ماه نباید خودتون رو برانداز کنین. بعد ورمش میخوابه، نرم میشه، ولی شل و آویزون نه، ورزشکاری سفت میمونه.
دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی . مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر خوب.مبارکتون باشه.دکتر تشخیص داد زیر عضله باشه؟؟؟ من معاینه رفتم گفت رو عضله برام بهترهولی چون ...
من جراحی و شیردهی نداشتم، دکتر گفتن زیر عضله. سایز رو هم بعد آزمایش مامو گرافی و آزمایش الاستیسیته پوست ( میران کشسانی پوست)، اندازه گیری دور باسن و کمر و سینه ( مثل یه خیاط) و عرض شانه، یه سایزی رو گفتن، منم گفتم بزرگترین سایزی که میشه رو میخوام گفتن برند منتور، مدل hp ۴۰۰
دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی . مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.