2777
2789
عنوان

کسی هست امسال خونه تکونی نکنه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 67 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم احساس الان منو داشتین؟ خودتونو سرزنش نمیکردین؟

چرا من الانم یه دهتر دوماهه دارم علاوه بر پسرم ک یسالو ۸ ماهشه

واقعا سخته برام امسالم زیاد نمیتونم خوب تمیز کنم ولی مهم بچه هان کار ک همیشه هس و به ی نحوی انجام میشه

ظاهری انجام بده زود تموم شع

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
شلخته نیستی خونه تکونی ب چه قینتی بچه دور از جون مریض میشه برادرزادم۲سالشه پیش کسی نمیمونه زنداداشم ...

آره مامانم هم همینو میگه. میگه وقت واسه خونه داری همیشه هست ولی آدم یه بچه دو بچه میاره دیگه هیچ وقت به این روزا برنمیگرده چرا خودش و بچه رو اذیت کنه.

بچت و زندگیت رو با هیچ کس مقایسه نکن حالا یه سال خونه تکونی نکنی هیچی نمیشه اما سعی کن یواش یواش وا ...

بله درسته. با مشاور صحبت کردم گفت طبیعیه و از این سن اوج وابستگیشون به مادر شروع میشه. البته بچه ها با هم متفاوتن یکی کمتر یکی بیشتر. بچه منم چون هنوز چهار دست و پا نمیکنه واسه همین نمیتونه تو خونه دنبالم بیاد و همین که دور بشم بیشتر میترسه. دیگه باید فعلا باهاش مدارا کنم.

تقریبا ماه گذشته تمام کابینتامو ریختم بیرون شستم ظرفهاروپرده سالن هم مهرماه شستمهفته گذشته کشی اوردم ...

چه خوب. خوش به حالتون. کسی که برای لکه گیری آوردین از قالیشویی اومد یا نیرو خدماتی بود؟