2777
2789
عنوان

کسی هست امسال خونه تکونی نکنه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 67 پست
با همه ب این اوصاف اگه خونت کثیف هست و نیاز به مرتب شدن داره کمکی بگیر و انجام بده یا به مادر و خواه ...

ظاهر خونه رو همیشه مرتب نگه میدارم ولی مثلا تو کمدا و کابینتا به هم ریخته شده. متاسفانه راه دورم و این جا کسی رو ندارم. امیدوارم بتونم دم عید کارگر گیر بیارم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیرو خدماتی عزیزمحرص نخور این روزاتم میگذرهکارهایی ک میدونی گردن خودته سعی کن بچت خوابه یا شوهرت هس ...

وقتی خوابه اگه پیشش دراز نکشم زود بیدار میشه. خوابشم سبکه. مگه وقتایی که شوهرم هست کارا رو بکنم. البته اونم ساعت ۵ از سرکار میاد و وقتی هست میتونم شام درست کنم و ظرفا رو بشورم. به خاطر بچه هم ساعت ۹ میخوابیم. در کل برنامه خیلی فشرده ای داریم😄 منم باید پرس و جو کنم برای کارگر. یکیو قبلا داشتم که الان وقتش پره.

پسر من دوماهشه وباید اسباب کشی کنم توهمین یکی ودوهفته سرماخوردم داغونم 🤕😷هیچکاریم تاحالا نکردم هی ...

وااای خدا قوت بده بهت. ان‌شاالله بهتر باشی. چه سخته این جوری.

خدا حفظشون کنه. بله به قول شما کار همیشه هست. آره همون در حد تمیزکاری ظاهری باید انجام بدم.

ممنونم بله درسته موفق باشی گلم

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
وای عزیزم😄 شما که واقعا سخته شرایطت. ان‌‌شاالله به سلامتی بغل بگیریش. فکر کنم سال دیگه هم نتونی خون ...

مرسی عزیزم ❤️ایشالله بعد عید نمیشه خونه تکونیم نکرد واقعا لازمه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓