¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند °🎡🪐~ ️ `•.,¸¸,.•´¯ زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آنکه پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من برعکسم. خدا هم میخواد انسانها به همدیگه خوبی کنن و خلیفه الهی در زمین باشن.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
ن بدجنس باش ن خوش جنس زندگیتو کن با بقیه کاری نداشته باش
کاریم میکنی بدون ک قرار نیست اون خوبی بهت برگرده
اما بدی ک کنی بدی حتما برمیگرده
پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد
ادم خوببشو کنه انتظار پس گرفتنشو نداشته باشه زندگی گل و بلبل میشه
پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
مردم ایران دارن به سمت بدجنسی میرن که اوضاع مملکت اینجور شده. با اینکه خیلی ضربه خوردم ولی بازم میگم نمیشه با همه ی ادم ها یا تو شرایط اضطراری یجور برخورد کرد .
ن بدجنس باش ن خوش جنس زندگیتو کن با بقیه کاری نداشته باشکاریم میکنی بدون ک قرار نیست اون خوبی بهت بر ...
خوبی هم اگه اون شخص قدر ندونه خدا هوای بنده هاشو داره و براشون جبران میکنه.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.