2777
2789

سلام دوستان،

من فردا باید برم شهر محل دانشگام که حدود ۳ ساعت با خونه فاصله داره. شوهرم گفته خودش منو برسونه، اما پدر و مادرش مخالفن و نگران رانندگی‌شن. شوهرم ۲۷ سالشه و رانندگی بلده، ولی والدینش انگار هنوز بهش اعتماد ندارن

می‌خوام نظر شما رو بدونم، از نظر شما منطقی‌ترین کار چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر وقته رانندگی میکن؟

تا حالا سه ساعت رانندگی کرده تو جاده؟

جاده اتوبان یا دوطرفه؟

اگر جواب سوالام اوکی هست  برو باهاش اگر نه، واقعا بخاطر جون خودتون نگرانتون هستن

رانندگی تو شهر با توی جاده خیلی متفاوت

واااا چرا دخالت می‌کنند مگه تا الان رانندگی نکرده

چون هنوز عقدیم و کنار خانواده‌هامون زندگی می‌کنیم دخالت می‌کنن، برای منم سخته چون حس می‌کنم مستقل نشده هنوز

چون هنوز عقدیم و کنار خانواده‌هامون زندگی می‌کنیم دخالت می‌کنن، برای منم سخته چون حس می‌کنم مستقل نش ...

ببین الان خودمو گذاشتم جات دوست پسر من تنهایی خودش خیلی تو جاده میره میاد اگه همچین مشکلی پیش بیاد قطعا به حرف مامان باباش گوش نمیدیم چون الان خیلی میبینم بره و بیاد ولی اگه میبینی تو جاده نرفته تا الان و جایی تنهایی رانندگی نکرده خودتم یکم نگران باش نزار برسونتت بیا تایپک آخرم  

۷ ساله گواهی‌نامه گرفته و رانندگی میکنه خودش

خب پس مسله ای نیست اگه با جاده اشنا نیست زودتر اماده شو به جای اینکه سه ساعته به مقصد برسید چهار ساعته برسید عجله ای نداشته باشین

اینجور ادما ادم رو‌از زندگی کردن معمولی میترسونن تک فرزنده همسرت؟

ما ماه عسل شمال میخواستیم بریم، پدرشوهرم اصرار میکرد با اتوبوس برید😐 همسرم هم هفت هشت سال رانندگی میکرد و بلد بود

در آخر با ماشین خودمون رفتیم

من چیزی نگفتم و همسرم خودش تصمیم گرفت که چیکار کنه

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

چقدر وقته رانندگی میکن؟تا حالا سه ساعت رانندگی کرده تو جاده؟جاده اتوبان یا دوطرفه؟اگر جواب سوالام او ...

جاده دو طرفه‌س، ۷ ساله رانندگی میکنه

رونده تا به حال ولی شاید در حد ۲ الا ۳ بار

و میدونم که واقعا نگران خودمونن، ولی منم یکم ناراحت میشم که چرا اینجوریه اوضا

یعنی من همش باید با ماشین عبوری برم و بیام و یک‌بارم شوهرم منو نرسونه

وا ۷ ساله ماشین میرونه ننه باباس نگران میشن ؟

بشن !!!

بهتره تا زنش با غریبه بره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵