2777
2789
عنوان

کسی هست امسال خونه تکونی نکنه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 67 پست
من باردارم پسرمم یکسالشه خونه تکونی برای من حرامه😅😂

وای عزیزم😄 شما که واقعا سخته شرایطت. ان‌‌شاالله به سلامتی بغل بگیریش. فکر کنم سال دیگه هم نتونی خونه تکونی کنی😄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امتحان کن .قدیم تا دو سال قنداق میکردند .محکم نمیبستند ولی .همیشه میبستند پشت کمر مادر.یا دست خواهر ...

من تو شهر غریبم متاسفانه کسی نیست بچه رو نگه داره شوهرم هم تا عصر سرکاره. بچه‌م هم از دو ماهگی دیگه نذاشت قنداقش کنیم خیلی اذیت میشد و دست و پا میزد.

خونه تکونی را کم کم کنید .

پارسال که حامله بودم برای این که بهم فشار نیاد همین جوری کم کم خونه تکونی میکردم. الان همون ۴تیکه لباسی که از رو بند جمع میکنم رو طی ۲_۳ مرحله میتونم تا بزنم  از بس که هی وسطش بچه اذیت میکنه😄

چه خوب. خوش به حالتون. کسی که برای لکه گیری آوردین از قالیشویی اومد یا نیرو خدماتی بود؟

نیرو خدماتی عزیزم

حرص نخور این روزاتم میگذره

کارهایی ک میدونی گردن خودته سعی کن بچت خوابه یا شوهرت هس انجام بدی

کارای اشپزخونه اگه نیرو خدماتی پیدا کنی عالیه

منم شهرم کوچیکه 

فک نمیکردم کسی باشه تو شهر کوچیک

اما با پیگیری فهمیدم کلی هست

و‌من شاید نفر اخری بودم ک از نیرو خدماتی استفاده میکردم

چرا من الانم یه دهتر دوماهه دارم علاوه بر پسرم ک یسالو ۸ ماهشهواقعا سخته برام امسالم زیاد نمیتونم خو ...

خدا حفظشون کنه. بله به قول شما کار همیشه هست. آره همون در حد تمیزکاری ظاهری باید انجام بدم.

پسر من دوماهشه وباید اسباب کشی کنم توهمین یکی ودوهفته 

سرماخوردم داغونم 🤕😷

هیچکاریم تاحالا نکردم هی به شوهرم میگم چی میشه عین خیالش نیست میگه همه اسبابارو میبریم میزاریم تو اتاق کم کم میچینی دیگه فقط باید وسایل جمع کنی

طبیعیه بچه تو این سن به مادرش چسبیدهاگه میتونی بزارش کنار خودت تو روروئک و به کارات برس

آره معمولا برای کارای روزمره همین کارو میکنم. آشپزی و گردگیری و این جور کارا. اما اون قدری تو روروئک نمیمونه که مثلا بتونم کابینت رو بریزم بیرون و مرتب کنم.

منم پامو عمل کردم فعلا نمیتونم اما هفته دیگه هر جور شده میریزم بیرون

خدا سلامتی بده. خودتو اذیت نکن. نتونستی هم به این فکر کن که من و خیلی های دیگه خونه تکونی نکردیم😄