2777
2789
عنوان

خانما شب دوم نینی م بدنیا اومده کلافه م

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 38 پست

سلام عزیزم  نترس دختر منم تو خاب تند و تند نغس میزد گاهی تو خاب میپرید بااالا  خداردشکر مشکلی نداره الان ۸ سالشه یه حالتی بود یدفعه ای تو خواب پرش دست و پا داشتسینتو بازار دهنش بخوره کنارش شیر خشک هم بده ببر زردی بچه بگیر اگه نیاز بود میتونی توی خونه دستگاه بخری

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

یاد دوران زایمان خودم افتادم. دقیقا منم این مشکلاتو داشتم.شیرم کم بود و از اون طرف بچه زرد شده بود و اطرافیان هم می گفتند شیر خشک نده چون عادت می کنه. خودمم سنم  کم بود و بدون تجربه.تا اینکه تصمیم گرفتم اول بهش شیر خودمو بدم بعد اگه سیر نشد شیر خشک بدم. همین کارو تا سه ماهگی انجام دادم.بعدش دیگه شیر خودم بیشتر شد و شیر خشکو بهش ندادم. تو هم همین کارو بکن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا هیچی بلد نیستم نی نی کوچولوم از دیروز لاغر شده

شیرخشک بده بهش گلم.زردیشم قطره بیلی ناستر بده اگه زیاد نیس.اگه زیاده ببر دکتر.نزار بچت گرسنه بمونه

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  

عزیزم اولا که مادرشوهر و خواهرشوهرو محترمانه به خونه خودشون روانه کنید! اون همه آدم باشن دیوانه میشی.

ثانیا که بچه زردی داره برو دکتر سریعتر کارای لازم انجام بشه تا زردی بالا نرفته.

ثالثا مطمئن نباش شیرت کم باشه، خیلی وقتا آدم خودش خیال می‌کنه شیر نمیاد، ولی به اندازه نیاز بچه میاد.

باید به تعداد ادرار و دفعش در روز نگاه کنی تا معلوم بشه شیر اندازه هست یا نه.

از خود دکتر حتما در این مورد سوال کن.

رابعاً بچه دو روزه رو از کجا میگی رفلاکس داره؟ شاید زیادی بهش خوروندید.

نه فقط شدیدا عرق کردم پوستم تماما میخاره و موقع بلند شدن و راه رفتن درد داره

قرصای آهن که دکتر داده فراموش نکن و بخور. برات جگر بپزن تا بخوری. منم کم خونی شدید داشتم بعد زایمان خیس عرق میشدم

عزیزم کم ضرر ترین چیزی که میتونی به بچه بدی اب که البته جوشیده شده سرد باشه که ادرارش زیاد شه زردی رو زودتر رد کنه اصلا نترس به خدا من که تجربه سه تا بچه دارم دارم میگم این از همه روشا و داروها بهتر و کم ضرر تر بود چون هر چیزی بدی یه عوارض دیگه ای داره.شیر خودتم حتما هر روز بده چون باعث میشه بیشتر بشه اصلا قطع نکنی .نگران نباش خیلی زود میگذره بیشتر به خودت برس که ضعیف نشی. مادر و مادر شوهرو اینا هم هر وی گفتن برای اینکه ناراحت نشن بگو باشه خودم میخورم میرن تو شیرم اینجوری هم حرفشونو گوش کردی هم نکردی 😉