از بیمارستان اومدیم پسرم کم کم زرد شد چون شیر ندارم با قطره چکون اپتامیل یک دادم خونمون مادر و مادرشوهرمم و خاهرشوهرم هستن هرکس ی حرف میزنه خسته شدم از طرفی خودمم بلد نیستم شیر ندارم شیرم کمه همونم اغوز در حد چن قطره بچه م همش گشنسه خصوصا از وقتی شیر کمکی دادم انگار همش دوس داره بخوره از انور صورتش بنظر من داغه اونا میگن نه خوبه تند نفس میزنه خلاصه کلافه م الانم رفلاکس دارع مامانم اب قند داده ا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر گف روزی سی سیسی اب جوشیده ولرم میشه داد حالا دیگه تصمیم دارم از فردا فقط شیر خودم با کمی شیر ...
من زیاد نمیدونم راجع به بچه داری ولی مقاله هست که زیر 2 سال قند مصنوعی اصلا نباید داد به بچه. باعث بیش فعالی و احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 تو بزرگسالی میشه
اسی پوشکشو باز میکنید خیس شده؟ اکه خیس نیست گرسنه است و اکر زردیش بره بالا متاسفانه مجبور میسی با شیشه شیر شیر خشک بدی تا سیر شه و مدفوع کنه تا زردیشکم شه
من بچم الان ۱۰ ماهشه،برای زردیش بردمش دکتر گفت باید شیر ببلاک بهش بدی و یه قطره هم داد،۳روزه زردیش از بین رفت ،فردا حتما ببرش دکتر،اصلا به حرف کسی گوش نده،آب قند سیری کاذب میاره اصلا بهش نده،هیچ خاصیتی نداره