2777
2789
عنوان

فقط کسایی بیان ک تک فرزند دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 76 پست
دقیقا منم حرفم همینه والا اطراف خودم ک ندیدم خواهر یا برادری ب درود هم بخورن

گاهی خواهر و برادر فقط تروما میسازن برای هم، تهش چه یکی باشه چه ده تا، همشون یه تعداد روز مشخص رو کره زمین هستن، سلامت روانش مهم تره و تک فرزندی بهتره برای این حالت ولی نباید منزوی بشه،اجتماعی بار بیاد براش عالیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم چهارسال و نیمشه خدا شاهده دستاشو میگیره بالا میگه خدایا داداش کوچولو آبجی کوچولو بهم بده،بعد ب ...

عزیزم❤️دختر بزرگه منم 4سالش که بود هی میگفت این حرفو، الان دعواشون که میشه باخواهرش میگه خدایا چرابه حرفم گوش دادی😂😂

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
از لحاظ آرامش چی؟

آرامش دارم اندکی والا ولی خب اونم اگه به دلایلی ازم گرفته نشه 

ولی من وقتی که کوچیکتر بودم دوست داشتم تک فرزند بودم همه به مامانم میگفتن سختشه بچه بیار ولی حالا متوجه میشم اونقدرام خوب نیست 

مثلا یه آبجی داشتم البته بیشتر داداش دوست داشتم که ..

نمیدونم واقعا بازم هرکسی بسته به شرایط زندگیشه 

من خودمم تک فرزندم

ولی میبینم همونقد که من احساس تنهایی میکنم دوستم با پنج تا خواهر و برادر هم همون حس داره یا خیلیااااااا بهم گفتن خوش به حالت!!! خیلیارو دیدم دوتا یا سه تان اصلا سالی یکبار همدیگه رو به زور میبینن !!! نمیدونم والا..

عزیزم❤️دختر بزرگه منم 4سالش که بود هی میگفت این حرفو، الان دعواشون که میشه باخواهرش میگه خدایا چرابه ...

الهی خدا حفظشون کنه،دخترا عشقن عشققققققق

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺