بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نام خدامنم نداشتم اراده رودر نهایت یک راه برام مونده بودقرص لاغریخوردم اشتهام نابود شدلاغر شدمعال ...
قرص چی
عوارض برات نداشت
نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
به نام خدامنم نداشتم اراده رودر نهایت یک راه برام مونده بودقرص لاغریخوردم اشتهام نابود شدلاغر شدمعال ...
اسمش چی بود
نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
۱۸ کیلو کم کردمتوی دو دوره که شد ۱۰۰ روزروزی یدونه خوردمنه اذیت نشدم
ممنون عزیزم لطف کردی برای جواب دهی
فقط عکس اصلش رو لطف کنید برام بفرستی
عزیزم راستی از داروخانه باید بخرم