2777
2789
عنوان

باباااام دیونم کرده

304 بازدید | 15 پست

همش با زنای مختلف دیدم ک‌چت می‌کنه هیچ دلش به زندگیش و زنش نیست با یک زنای اشغال شغالی م سرشون ب کلاشون نمی ارزه همیشه ام جلومون رسوا میشه بابام خستم کرده امکان نداشته گوشیشون بردارم چیزی ازش نبینم با هززززاراااان زن تا حالا دیدم ک‌چت های عاشقانه می‌کنه عمرش و سر این چیزا حروم کرد ول کن هم نیست ازش خسته شدم باز امروز تو گالریش عکس زن همسایمونو دیدم آخه اون اشغال چرا باید عکسش تو گوشیت باشه زن شوهر داره شوهرش دو تا زن گرفته پسر زنده هم معتاده دوماد زنم معتاد داغونن داغون   زنده ام سرو گوشش می جنبه هر وقت ما میایم از خونه بیرون میاد ت کوچه باز ما بریم خونه هر روز ب یه بهانه ای میاد ت خونه چیکار کنم به نظرتون اعصابم بهم ریخت

دیگه خودت میدونی که مشکل از باباته

اون ک خودشو تباه کرد،تو خودتو عذاب نده

کاری ک از دستت بر نمیاد،سعی کن مستقل شی

بتونی حق و حقوق مادرتو ازش بگیری هم خوبه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری نکن هیچ کاری ازت برنمیاد بیخیال باش

دلم میخواد ی دعوا حسابی با بابام کنم اما همین ک میبینم هیچ کاری از دستم بر نمیاد میکشم کنار واقعا عوض نمیشه مردی ک کل عمرشو اینطوری بوده 

دلم میخواد ی دعوا حسابی با بابام کنم اما همین ک میبینم هیچ کاری از دستم بر نمیاد میکشم کنار واقعا عو ...

اره نمیشه دیگه جزئی از وجودشه 

اگ دلت خنک میشه یکم داد و بیداد راه بنداز تو دلت نریز ولی جلوی مامانت نگو

تا میتونید پولشو بگیرید نتونه خرج کنه همین .

یه همسایه داشتیم مرتیکه هول بود همسایه ها رفتن به پسرانش گفتن ،گفت می‌دونم بابام بیماره و کثیف ،دیگه کاری نمی‌تونیم بکنیم شما مراقب باشید .

عوض نمیشه مردی که لجنه برای همیشه لجن میمونه پدرشوهرمم همینه اشغال ترازاین ادما هیچ جاپیدانمیشه حالم ازشون بهم میخوره!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

حالا فحش نده ب هر حال بابامه

به پدرشما فش ندادم منظورم پدروهرم بود😁😁درهرحال اگه فک کردی باپدرشماهستم معذرت میخام!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن