2777
2789
عنوان

شب ادراری شوهرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 106 پست
واز همین مونده ک صب نایلون پر جیش جمع کنین...بنظرم شب سرشو با نخ و سوزون بدوز...واز صب با بشکاف باز ...

مسخره نکن لطفا

حالم خرابه حوصله نمکدون بودن شمارم ندارم

یاد بگیر هر حرف جایی و هر نکته مکانی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ببخشید اینجا پیام میدم روم نشد تاپیک بزنمخانما شب زفاف چیکار کنم تخت و رخت خوابمون نجس نشه من تج ...

ملحفه تمیز سفید هم باشه بنداز رو تخت از هر گوشه سنجاق محکم بزن که در نیاد ..سعی کن بزرگتر از تخت باشه ..تموم که کردین جمشکن بنداز لباس شویی و تمام..خوشبخت بشی عزیزم

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

شب اداری ارثی نداره که تدابیر مطرح میکنیدایزی لایف کنه یا سوند استفاده کنه و بره درمان بشه کسی که بر ...

یه نایلون پهن کردن زیر ملافه که خونش به گند کشیده نشه تدابیره؟ 

متاسفم

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

عزیز چیکار کنیم کسی که شب ادراری میکنه دست خودش نیست رو شب بندازم بیرون یا بهتره نایلونی چیزی بندازم ...

ول کن جوابشون نده 

نظرات خوندم حالم بد شد

دعا می کنم تو شرایطش نباشن چون زمین بدجور گرده

ول کن جوابشون نده نظرات خوندم حالم بد شددعا می کنم تو شرایطش نباشن چون زمین بدجور گرده

نه ناراحت نباش اصلا 

دست اون بیچاره هم نیست حتما خجالت میکشه بره دکتر بگه شب ادراری دارم 

شما باهاش مدارا کن فعلا 

کاری کن خونت بیشتر کثیف نشه 

به زبون بگیرش ببر دکتر

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت